«Θα πέσει μεγάλος όγκος νερού» – Νέα στοιχεία για την κακοκαιρία που έρχεται από την Ιταλία (Video)

«Θα πέσει μεγάλος όγκος νερού» – Νέα στοιχεία για την κακοκαιρία που έρχεται από την Ιταλία (Video)

Βαθύ βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία αναμένεται να επηρεάσει για τρεις ημέρες τη χώρα μας, με τους μετεωρολόγους να αναφέρουν ότι θα πέσει μεγάλος όγκος νερού από το απόγευμα του Σαββάτου στην επικράτεια.

Συγκεκριμένα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε στο Open TV ότι τα φαινόμενα αναμένονται από το απόγευμα του Σαββάτου και θα «σκεπάσουν» όλη τη χώρα φέρνοντας βροχές και καταιγίδες.

Οι βροχές θα ξεκινήσουν από τα δυτικά της χώρας, με τα φαινόμενα να κρατούν έως και τη Δευτέρα, όπως σημείωσε ο μετεωρολόγος στο Open TV.

Όσον αφορά την Πέμπτη και την Παρασκευή, αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα δυτικά της χώρας, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου. Βροχοπτώσεις θα σημειωθούν μέχρι το απόγευμα και στην Αττική, κυρίως στα δυτικά και τα νότια τμήματα του νομού.

ΕΜΥ: Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, την Πελοπόννησο, την Κρήτη και πρόσκαιρα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Μεμονωμένες καταιγίδες πιθανώς να εκδηλωθούν στα νοτιοδυτικά θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα ηπειρωτικά καθώς και στο εσωτερικό της Κρήτης θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 4, στο νότιο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους τοπικά έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 15 και τοπικά 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 17 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης: Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές (LIVE)

Το Documento αποκαλύπτει: Το μεγάλο μαγειρείο – Πως η ΕΛΣΤΑΤ έκρυψε 609.664 ανέργους

Σοκ στη Ζάκυνθο: Προκάλεσε με βία διακοπή κύησης της 19χρονης συντρόφου του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter