Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Αναζητήσεις για φαρμακευτικές ουσίες «έδειξε» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Αναζητήσεις για φαρμακευτικές ουσίες «έδειξε» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Συνεχίζονται οι εξελίξεις για την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες των Αρχών στις ηλεκτρονικές συσκευές που κατασχέθηκαν έδειξαν ένα πολύ σημαντικό νέο στοιχείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN, ανιχνεύτηκαν ειδοποιήσεις – διαφημίσεις της Google για φαρμακευτικές ουσίες, παρόμοιες με την κεταμίνη. Αυτό σημαίνει προφανώς ότι είχαν γίνει διάφορες σχετικές αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης, πριν από το θάνατο του παιδιού.

Σημειώνεται ότι στα χέρια των Αρχών εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκονται τόσο οι ηλεκτρονικές συσκευές που κατασχέθηκαν από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα όσο και το tablet που ετάφη μαζί με το 9χρονο κορίτσι.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα μπορέσουν να δώσουν στην ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση, ακόμα περισσότερα στοιχεία από τις ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν στα χέρια τους.

Αυτή τη στιγμή αναζητούν και επικοινωνίες που μπορεί να είχε κατά το παρελθόν η 33χρονη και να έχουν σχέση με τα συγκεκριμένα φάρμακα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter