Θέατρο Εμπρός: 10ο International Video Poetry Festival

Θέατρο Εμπρός: 10ο International Video Poetry Festival

Είσοδος Δωρεάν με ελεύθερη συνεισφορά

To International Video Poetry Festival γιορτάζει δέκα χρόνια δημιουργικών συνεργασιών με περισσότερους από 2000 καλλιτέχνες από 85 χώρες συνολικά, ένα πανόραμα σύγχρονης τέχνης που αποτελεί το πιο επιτυχημένο και δημοφιλές φεστιβάλ του είδους στον κόσμο. Ο κινηματογράφος, η ποίηση και η μουσική συναντιούνται με σκοπό να επικοινωνήσουν τους κοινωνικούς, οικολογικούς, αντιαποικιοκρατικούς, φεμινιστικούς και ΛΟΑΤΚΙ αγώνες της εποχής μας- την έμπνευση, τα όνειρα, τις ιδέες και τις ελπίδες όλων μας.

Στο φετινό τετραήμερο φεστιβάλ 200 καλλιτέχνες από 64 χώρες προβάλλουν ταινίες, ντοκιμαντέρ και video art ενώ τριάντα από αυτούς ταξιδεύουν στην Αθήνα για να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο αθηναϊκό κοινό προσφέροντας δωρεάν ταινίες, performances, σεμινάρια, ποιητικές αναγνώσεις και ομιλίες στο International Video Poetry Festival από τις ΗΠΑ, την Ινδία, την Σιγκαπούρη, το Ιράν, την Χιλή, το Βιετνάμ, την Αγγλία, την Αλβανία, το Μεξικό, το Ισραήλ, τη Ναμίμπια, τη Βενεζουέλα, την Ιαπωνία, τη Βραζιλία, το Καναδά, το Περού, την Μποτσουάνα, τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Λευκορωσία και την Πολωνία.

Το σύνολο των εκδηλώσεων του φεστιβάλ είναι δωρεάν με ελεύθερη συνεισφορά. Το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών μας καλεί σε αυτό τον μαγικό σημείο συνάντησης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 10 ο INTERNATIONAL VIDEO POETRY FESTIVAL

https://theinstitute.info/?p=5226 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter