Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο οδηγός και η 19χρονη συνοδηγός για τη φονική παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας

Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο οδηγός και η 19χρονη συνοδηγός για τη φονική παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας

Στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης απολογούνται, σήμερα, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο 26χρονος οδηγός και η 19χρονη συνοδηγός του που κατηγορούνται για τη φονική παράσυρση της 21 ετών φοιτήτριας, στην Καμάρα.

Το δικαστήριο είχε αποδώσει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για τον θάνατο της φοιτήτριας και αντιμετωπίζουν βαρύτερες κατηγορίες. Ο 26χρονος διώκεται πλέον για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και η 19χρονη για συνέργεια στο αδίκημα αυτό.

Επιπλέον, ο οδηγός κατηγορείται για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς δίπλωμα, ενώ η δεύτερη για συνέργεια σε εγκατάλειψη τροχαίου.

Προανακριτικά, ο οδηγός φέρεται να αρνήθηκε πως έτρεχε, υποστηρίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι εγκατέλειψε το σημείο της παράσυρσης διότι φοβήθηκε, καθώς δεν διαθέτει άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Η 21χρονη, η οποία φοιτούσε στο τμήμα Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, έδωσε μάχη επί πέντε ημέρες για να κρατηθεί στη ζωή. Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, όπου τελικά υπέκυψε την Κυριακή στα βαρύτατα τραύματά της, με τους γονείς της να αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανά της.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο ύστατος αποχαιρετισμός της μητέρας στην αδικοχαμένη 21χρονη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter