Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικές εξομολογήσεις χούλιγκαν «Πρέπει η σημαία μας να είναι ψηλά ακόμα κι αν μπούμε φυλακή»

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικές εξομολογήσεις χούλιγκαν «Πρέπει η σημαία μας να είναι ψηλά ακόμα κι αν μπούμε φυλακή»

Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτουν μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ3 δύο φανατικοί οπαδοί που έχουν πάρει μέρος σε συμπλοκές στη Θεσσαλονίκη για τον τρόπου που δρουν οι ομάδες αυτές μετά και το θάνατο του 19χρονου Άλκη.

Περιγράφουν μπροστά στην κάμερα τα ραντεβού που κλείνουν με στόχο μόνο τον ξυλοδαρμό ή τις τυχαίες συμπλοκές, πώς οργανώνονται και πώς δρουν.

«Αν είναι μόνος του, αυτός που θέλουμε να πλακώσουμε πάμε δύο με τρία άτομα. Αν είναι περισσότεροι, πάμε όλοι μαζί και τους χτυπάμε» λέει ο ένας και συνεχίζει: «σε άλλες περιπτώσεις δίνουμε ραντεβού μέσω μηνυμάτων. Τόσα άτομα στο τάδε μέρος.»

«Αν ο άλλος φοράει μπλούζα της ομάδας του, πρέπει να του την πάρω. Δεν πρόκειται να φύγει από εμένα με αυτή και αυτό είναι νόμος. Αν και είναι λάθος πάει έτσι το πράγμα» καταλήγει ο ένας εκ των δύο οπαδών που μιλάει με πλάτη στην κάμερα.

Ο δεύτερος λέει: «Θέλουμε να δείξουμε ποιος κάνει κουμάντο στην πόλη, στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει η σημαία μας να είναι ψηλά ακόμα κι αν μπούμε φυλακή.»

Και οι δύο οπαδοί παραδέχονται πως αυτές οι επιθέσεις δεν θα σταματήσουν ποτέ, αφού κανένας οργανωμένος σε σύνδεσμο οπαδός δεν θα δεχτεί να συνεργαστεί με οπαδό αντίπαλης ομάδας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter