Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστική δήλωση για τον 16χρονο – «Ετοιμοθάνατο το παιδί – Έπρεπε να τον σκοτώσουν; Απαράδεκτο» (Video)

Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστική δήλωση για τον 16χρονο – «Ετοιμοθάνατο το παιδί – Έπρεπε να τον σκοτώσουν; Απαράδεκτο» (Video)

Από μία κλωστή κρέμεται η ζωή του 16χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο έχοντας δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι μετά από πυροβολισμό σε καταδίωξη. Ο ανήλικος δέχτηκε πυροβολισμό όταν επιχείρησε να διαφύγει από πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει, έχοντας βάλει καύσιμα αξίας 20 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Χαροπαλεύει ο 16χρονος που δέχτηκε σφαίρα κεφάλι για 20 ευρώ (Video)

Συγγενείς του 16χρονου βρίσκονται από νωρίς το πρωί έξω από το Ιπποκράτειο, εκφράζοντας την οργή τους για το γεγονός πως ο ανήλικος, ο οποίος είναι και πατέρας ενός παιδιού 1,5 έτους, χαροπαλεύει έχοντας δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι, την οποία αφαίρεσε στη συνέχεια το ιατρικό επιτελείο του «Ιπποκράτειου».

«Κρέμεται η ζωή του από μία κλωστή, είναι ετοιμοθάνατο. Το παιδί μέχρι τις 02:30 ήταν με τους φίλους του», ανέφεραν συγγενείς του 16χρονου στην κάμερα της ΕΡΤ, σημειώνοντας: «κι αν δεν πλήρωσε τι έγινε; Πρέπει να το σκοτώσεις; Γίνεται έτσι; Πάρε του τον αριθμό, κάνε του καταγγελία, βάλε Εισαγγελέα. Έκανε ένα λάθος όχι να τον σκοτώσουμε. Απαράδεκτο αυτό που έκαναν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter