Την παγκόσμια ημέρα διαφορετικότητας γιόρτασε η Mercedes-Benz Ελλάς

Η Mercedes-Benz Ελλάς γιόρτασε για έβδομη χρονιά την παγκόσμια ημέρα διαφορετικότητας, με τους εργαζόμενους να εκπαιδεύονται στο πώς θα μπορέσουν να δεχτούν τα διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Βασικό στοιχείο αυτής της προσπάθειας, είναι η γνωριμία με κάθε τι το διαφορετικό, ώστε να δημιουργηθεί ένα έδαφος σεβασμού και κατανόησης. Έτσι, η ελληνική αντιπροσωπεία μετέβη στο κέντρο της Αθήνας για να μάθει, να ακούσει και να δει το διαφορετικό.

Μέσα από τις διηγήσεις των ξεναγών της ομάδας και τα βιώματά τους από τη ζωή στον δρόμο, τις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά και τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο, οι εργαζόμενοι της αντιπροσωπείας μπόρεσαν να καταλάβουν πόσο εύκολο είναι να έρθουν ανατροπές και πόσο μη αυτόνομη είναι η διαχείρισή τους.

Πηγή: Mercedes-Benz Ελλάς

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.