Θράσος: Πανηγυρίζει ο Θεοδωρόπουλος τη νίκη της ΝΔ στους απόδημους, που τους έκλεψε τα προσωπικά δεδομένα!

Θράσος: Πανηγυρίζει ο Θεοδωρόπουλος τη νίκη της ΝΔ στους απόδημους, που τους έκλεψε τα προσωπικά δεδομένα!
Facebook

Κάποιες δηλώσεις χρειάζονται ιδιαίτερο θράσος για να διατυπωθούν. Στον Νίκο Θεοδωρόπουλο, πρώην γραμματέα Αποδήμων της Νέας Δημοκρατίας, το θράσος φαίνεται να περισσεύει.

Μετά την αποπομπή του από τη ΝΔ για το σκάνδαλο με την παράνομη διακίνηση προσωπικών δεδομένων εκλογέων Εξωτερικού, είχε σταματήσει να σχολιάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έκανε απλώς αναπαραγωγή φιλοκυβερνητικών αναρτήσεων. Κρατούσε χαμηλό προφίλ επειδή το αμάρτημά του υπήρξε βαρύ.

Διαβάστε σχετικά: Η Ασημακοπούλου «απολογείται» στους απόδημους, στοχοποιεί τον Νίκο Θεοδωρόπουλο «σώζοντας» την Κεραμέως

Τώρα στις Ευρωεκλογές βγήκε στο X, να πανηγυρίσει, για τη σαρωτική νίκη της ΝΔ στους απόδημους, ζητώντας εμμέσως τα εύσημα.

Επειδή στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, να θυμίσουμε ότι το 42,3% της ΝΔ στους εκλογείς Εξωτερικού έγινε με επιστολική ψήφο. Και όπως σχολίασαν πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν έχουν κλαπεί προσωπικά δεδομένα, λίγοι εμπιστεύονται την επιστολική ψήφο και αυτοί ψηφίζουν ΝΔ.

Το ερώτημα που απομένει είναι πόσο από το πρόστιμο των 400.000 ευρώ στο υπουργείο Εσωτερικών θα πληρώσει ο κ. Θεοδωρόπουλος καθώς το Δημόσιο οφείλει να κινηθεί με αγωγές εναντίον του και εναντίον των συνεργατών του, αντί να το χρεώσει στους φορολογούμενους. Γ.Μπ.

Διαβάστε επίσης:

Υπέρ της ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου Τεμπονέρας και Κοτσακάς – Οι προτάσεις τους

Μητσοτάκης: Ακύρωσε το ταξίδι του στην Ιορδανία – Εσωτερικές ανακατατάξεις, damage control και στο βάθος ανασχηματισμός

Ευρωεκλογές 2024: Πώς τα πήγαν τα exit polls σε σύγκριση με το τελικό αποτέλεσμα;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter