Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή για το 19χρονο μαθητευόμενο που κατήγγειλε βασανιστήρια σε εστιατόριο του Μποτρίνι

Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή για το 19χρονο μαθητευόμενο που κατήγγειλε βασανιστήρια σε εστιατόριο του Μποτρίνι

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου σπουδαστή, ο οποίος κατήγγειλε βασανιστήρια στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με το Star, η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Οι βλάβες μάλιστα είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό.

Η ιατροδικαστική έκθεση έχει παραδοθεί ήδη στις δικαστικές αρχές. Αυτό όμως που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα. Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, τίναξε το λάδι από το τηγάνι ή κάποιος του το πέταξε.

Διαβάστε επίσης: Ο Μποτρίνι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη μετά την καταγγελία για βασανιστήρια

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος σπουδαστής και μαθητευόμενος στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα, είχε καταγγείλει, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, Σταμάτη Πελάη, πως δεχόταν επιθέσεις με καυτό λάδι στα χέρια και εγκαύματα με εργαλεία μαγειρικής από τον υπεύθυνο κουζίνας στο εστιατόριο στην περιοχή Μέση. Επιπλέον, όπως κατήγγειλε, ο υπεύθυνος κουζίνας του εστιατορίου τον αποδοκίμαζε φραστικά και του ασκούσε λεκτική βία.

Διαβάστε επίσης: Ο Μποτρίνι ξαναχτυπά με φωτογραφική απάντηση στην καταγγελία για βασανιστήρια (Photo)

Από την πλευρά του ο Έκτορας Μποτρίνι ισχυρίζεται ότι δεν έχει κακοποιηθεί ο σπουδαστής.

 Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter