Τη μυστική διπλωματία Γεραπετρίτη αποκάλυψαν οι Τούρκοι

Τη μυστική διπλωματία Γεραπετρίτη αποκάλυψαν οι Τούρκοι

Από την… απέναντι πλευρά του Αιγαίου αποκαλύφθηκαν για ακόμη μια φορά οι διπλωματικές ενέργειες της Ελλάδας μέσω του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη. Την «προπαρασκευαστική» συνομιλία Γεραπετρίτη και Φιντάν στα Ηνωμένα Έθνη, την «κάρφωσαν» πρώτα οι Τούρκοι, όπως σχολιάζει ο Μιχάλης Ιγνατίου σε ανάρτησή του στο Twitter.

Δείτε επίσης: Ερντογάν και «υποχωρήσεις» στο ταξίδι Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη

Ειδικότερα, Γεραπετρίτης και Φιντάν συναντήθηκαν στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών. Μία συνάντηση που χαρακτηρίστηκε «προπαρασκευαστική» για την επικείμενη συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Τετάρτη, στις 18:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας). Όλα αυτά στον απόηχο της προκλητικής δήλωσής του τούρκου Προέδρου: «Να αναγνωριστούν τα Κατεχόμενα ως Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου»

Δείτε επίσης: Νέα προκλητική δήλωση Ερντογάν: «Να αναγνωριστούν τα Κατεχόμενα ως Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου»

Ωστόσο, όπως αναφέρει στο tweet του ο Μιχάλης Ιγνατίου: «Αν δεν το κάρφωναν οι Τούρκοι δεν θα μαθαίναμε ότι ο κ. Γεραπετρίτης είχε … μυστική συνάντηση με τον Χακάν Φιντάν. Μέγα φάουλ. Από χθες επέμεναν για “μυστικές συναντησεις” οι Τούρκοι».

Και προσθέτει: «Και για σημαντική συμφωνία που θα ανακοινωθεί αύριο. Δεν χρειάζεται μυστικοπάθεια. Ερωτώ: πόσες έγιναν;»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter