TikToK: Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να πείσει τους νέους με καθρεφτάκια (Video)

TikToK: Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να πείσει τους νέους με καθρεφτάκια (Video)

Νέο επεισόδιο της σειράς «Αταίριαστοι» στο TikTok με πρωταγωνιστή τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην πορεία του προς τους νέους και στην προσπάθειά του να πείσει ότι «δεν είναι αυτό που νομίζετε».

Το κορυφαίο μέλος της Μεγάλης Οικογένειας και ο λαμπρός εκπρόσωπος της Οικογενειοκρατίας στη χώρα προσπαθεί να πείσει τους νέους πως η «ακρίβεια» στα σούπερ μάρκετ είναι κάτι λογικό αλλά η κυβέρνηση δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και θα υπάρχει μηχανισμός παρακολούθησης των τιμών.

Λες και ο μηχανισμός αυτός δεν ήταν υποχρέωση της Πολιτείας!

Το εάν ορισμένοι λειτουργούν ως καρτέλ, γιατί στην Ελλάδα πολλές τιμές είναι πιο ψηλά από την υπόλοιπη Ευρώπη, γιατί υπάρχουν τόσο χαμηλοί μισθοί και στο κάτω-κάτω γιατί για την πρωθυπουργική λογική ο νέος από το Περιστέρι πρέπει να γίνει ψυκτικός ή κάτι σχετικό, δεν μας το εξηγεί ο πρωθυπουργός της καρδιάς μας.

 

@kyriakosmitsotakis_ Replying to @Abcabc ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Και στο τέλος τους επιφυλάσσει το καλύτερο: Τα προϊόντα με έκπτωση 5%. Δηλαδή ο νέος που δεν θα μπορεί να νοικιάσει ένα σπιτάκι, να πληρώσει νερό, επικοινωνίες, ενέργεια, ενοίκιο, θα σωθεί αν ψάξει στα ράφια, αν πετύχει τα αγαθά που θέλει με μείωση 5%. Έτσι στα 200 ευρώ θα κερδίσει τα 10€.

Θα το κάψουμε απόψε κυρ Στέφανε!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter