Την απομάκρυνση της συζύγου του μαστροπού από το δήμο Αθηναίων ζητά ο Νάσος Ηλιόπουλος

Την απομάκρυνση της συζύγου του μαστροπού από το δήμο Αθηναίων ζητά ο Νάσος Ηλιόπουλος

Σε μπαράζ αναρτήσεων από την πλατφόρμα του Twitter έχει προχωρήσει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, που αυτή την φορά ζητά την απομάκρυνση της συζύγου του 53χρονου από τη θέση της από το Δήμο της Αθήνας .

«Δεν γίνεται να παραμείνει στην θέση της η γυναίκα του κατηγορούμενου τη στιγμή που καταγγέλλεται για προσπάθεια συγκάλυψης», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης, μετά την καταγγελία στην οποία προχώρησε η μητέρα του 12χρονου θύματος.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας της μητέρας σε τηλεοπτικό σταθμό, όταν προσπάθησε να επικοινωνίσει με τη γυναίκα του 53χροπνου μαστροπού, η οποία εργάζεται στο δήμο Αθηναίων εκείνη προσπάθησε να συγκαλύψει την υπόθεση λέγοντας : «Αχ τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα μην καταστραφούν οι οικογένειές μας», ενώ προσέθεσε «σε παρακαλώ μην πας και τον καταγγείλεις και ό,τι θες θα κάνω με ψυχολόγους στο παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά».«Η ίδια έπρεπε να είχε πάει να το καταγγείλει. Όχι να μου λέει αυτά τα πράγματα»,σημείωσε σε δηλώσεις της η μητέρα του θύματος.

Με αφορμή τις δηλώσεις της μητέρας της 12χρονης μαθήτριας ο  Νάσος Ηλιόπουλος καλεί τις «κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων κ η πολιτεία έχουν την ευθύνη για την άμεση στήριξη ψυχολογικά και υλικά της οικογένειας του θύματος στον Κολωνό».

Τέλος απαιτεί «να σταματήσει άμεσα η παρουσία ΜΜΕ έξω από το σπίτι του θύματος, να προστατευθεί η οικογένεια και το θύμα».

Διαβάστε επίσης:

Τα πρακτικά της Βουλής αποδομούν τις λασπολογίες Κουμουτσάκου

Ο Ηλιόπουλος αποδομεί τα fake news Κουμουτσάκου για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter