Το «Agora II» στο σπίτι σας!

Το «Agora II» στο σπίτι σας!

Το νέο ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Agora II- Δεσμώτες» που είχε βγει πριν από μερικούς μήνες στις αίθουσες τώρα δίνει την δυνατότητα σε κάποιον να το παρακολουθήσει στο σπίτι του.

Ξεκίνησαν στην Ελλάδα οι διαδικτυακές on demand προβολές της πολυσυζητημένης ταινίας του Γιώργου Αυγερόπουλου, «Agora II – Δεσμώτες». Όταν οι κινηματογράφοι έκλεισαν εξαιτίας του κορονοϊού και των πρωτόγνωρων συνθηκών που ζούμε, οι παραγωγοί του φιλμ πήραν την απόφαση να κάνουν διαθέσιμο online στην Ελλάδα, το φιλμ για όσους θεατές δεν πρόλαβαν να το δουν στις αίθουσες.

Πλέον, κάνοντας κλικ ΕΔΩ ο θεατής μπορεί να νοικιάσει για 5,5 ευρώ και να παρακολουθήσει από το σπίτι του την ταινία – κιβωτό των τελευταίων πέντε χρόνων της Ελλάδας, σε κάθε συσκευή για 72 ώρες με υψηλή ποιότητα εικόνας. Η ελληνική VOD έκδοση είναι διάρκειας 110 λεπτών και φέρει ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους και ελληνική αφήγηση, ενώ είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο στην Ελλάδα. Οι διεθνείς Video On Demand εκδόσεις της ταινίας θα κυκλοφορήσουν αργότερα. 

Θυμίζουμε ότι τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ κράτησαν περίπου 5 χρόνια (2015-2019). Ο Αυγερόπουλος παρακολουθεί την κοινωνία της χώρας του σε διαφορετικά επίπεδα, με πρωταγωνιστές τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ένα ζευγάρι προσφύγων απ’ τη Συρία, μία τραγική μάνα, μία οικονομική μετανάστρια και έναν νέο γιατρό.

Με αποκαλυπτικό υλικό που για πρώτη φορά βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας, κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές, αλλά και με την μακροχρόνια παρακολούθηση των χαρακτήρων του, ο Αυγερόπουλος συνθέτει στο «AGORÁ II – Δεσμώτες» το κινηματογραφικό μωσαϊκό της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας, θέτοντας θεμελιώδη ερωτήματα για το μέλλον τόσο της πατρίδας του όσο και της Ευρώπης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter