Το αγχωμένο μήνυμα Μητσοτάκη στους νέους για να μετατοπίσει ευθύνες… (Video)

Το αγχωμένο μήνυμα Μητσοτάκη στους νέους για να μετατοπίσει ευθύνες… (Video)

Το να προμοτάρει ο πρωθυπουργός το εμβόλιο στους νέους δεν είναι καθόλου κακό. Το κακό είναι πως το θυμήθηκε με καθυστέρηση μερικών μηνών, μάλλον δύο ή και περισσότερων.

Αφού τους στοχοποίησε αρχικά, τους στοχοποιεί και πάλι με υπέρβαση: Η ανοσία δεν επιτυγχάνεται μέσα σε μια ημέρα, πριν φύγεις για διακοπές ούτε μετά την πρώτη δόση, αλλά απαιτεί χρόνο. Και εάν είναι με δύο δόσεις, ακόμα περισσότερο.

Με απλά λόγια, το βιντεάκι που ο νεαρός ετοιμάζεται να φύγει για διακοπές και μπαίνει στον πειρασμό του εμβολίου (και δικαίως) θα πρέπει να ξέρει πως απαιτείται χρόνος για να αποκτήσει την ανοσία, εάν είναι μονοδοσικό ή και τη δεύτερη δόση συν 14 ημέρες εάν είναι με δύο.

Και όπως είπαν οι Βρετανοί κρατώντας την Ελλάδα στην πορτοκαλί λίστα, η Ευρώπη έχει καθυστερήσει κατά περίπου δύο μήνες.

Τώρα μπορεί να τρέχουν και να μην φτάνουν για να πείσουν τους νέους ή να εκβιάσουν τους αντιρρησίες…

Μόνον που στη Δημοκρατία η Πολιτεία προσπαθεί με την πειθώ και έγκαιρα. Ούτε επιδιώκει να μεταπείσει με προεκλογικές (ενδεχομένως) δωροδοκίες, αλλά κυρίως… δεν προσπαθείς να στοχοποιήσεις για να μετατοπίσεις τις ευθύνες…

Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και που στηρίζουν πλήρως ένα εμβολιαστικό πρόγραμμα σε μια Δημοκρατία.

Και όχι, τρέχουμε να προλάβουμε με το φόβο της μετάλλαξης Δέλτα!

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε την υγεία μας. Το ραντεβού για το εμβόλιο είναι ραντεβού ζωής. Κλείστε το δικό σας εδώ: https://emvolio.gov.gr»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter