Το Audi e-tron ταξίδεψε σε 10 χώρες μέσα σε 24 ώρες

Το Audi e-tron ταξίδεψε σε 10 χώρες μέσα σε 24 ώρες

Περισσότερα από 1.600 χιλιόμετρα σε 24 ώρες διένυσαν δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου με το Audi e-tron, με την εκκίνηση να δίνεται στη λίμνη Μπλεντ στη Σλοβενία και ο τερματισμός να είναι το Άμστερνταμ.

Το Audi e-tron 55 quattro διέσχισε τις Αυστρία, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Βέλγιο και έφτασε στην Ολλανδία, αποδεικνύοντας τις ηλεκτρικές του δυνατότητες.

Η μπαταρία ιόντων-λιθίου φτάνει στο 80% της χωρητικότητάς της σε μόλις 30 λεπτά της ώρας και αξίζει να τονιστεί πως τα πληρώματα των τριών οχημάτων, τα επαναφόρτισαν σε επτά διαφορετικούς σταθμούς. Στο Κέρντεν, στο νότιο Τιρόλο, στο Βόραρλμπεργκ, στη Ζυρίχη, στο Μπραισγκάου, στο Άιφελ και τέλος, κοντά στη Λιέγη, σε όλες τις περιπτώσεις με ταχυφόρτιση.

Τούτη τη στιγμή, ένας κάτοχος ενός e-tron, μπορεί να φορτίσει το όχημά του σε περίπου 100.000 σημεία φόρτισης στις 19 χώρες της ΕΕ.

Το Audi e-tron 55 quattro είχε τη δυνατότητα να κάνει χρήση της μέγιστης ισχύος των 300kW και της ροπής των 664Nm στα ανηφορικά σημεία των Άλπεων, ενώ στις κατωφέρειες ανέκτησε ενέργεια έως 220 kW και 300 Nm. Η ηλεκτρική κίνηση σε όλους τους τροχούς προσέφερε βέλτιστη πρόσφυση, ενώ στις επίπεδες διαδρομές στον Ρήνο, το Βέλγιο και την Ολλανδία, ο αεροδυναμικός συντελεστής 0,27 συνέβαλε στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Μεγάλο ρόλο στην άνεση της μεγάλης διαδρομής έπαιξαν και οι χώροι, τα δερμάτινα καθίσματα με λειτουργία μασάζ, ο ιονιστής για την ποιότητα του αέρα και ο εσωτερικός φωτισμός.

Πηγή: Audi

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter