Το βραβείο σχεδιασμού Red Dot απέσπασε το Skoda Scala

Το βραβείο σχεδιασμού Red Dot απέσπασε το Skoda Scala

Την πρώτη του διάκριση και μάλιστα για το σχεδιασμό του κέρδισε το Skoda Scala, με την εταιρεία από τη μεριά της να καταφέρνει κάτι παρόμοιο για 13η φορά.

Τα Red Dot Award συγκαταλέγονται στα πιο σημαντικά βραβεία σχεδιασμού παγκοσμίως και η κριτική επιτροπή αποτελείται από 40 ανεξάρτητους σχεδιαστές, ακαδημαϊκούς και ειδικούς δημοσιογράφους, που αξιολόγησαν περίπου 5.500 προϊόντα στους τομείς: βαθμός καινοτομίας, λειτουργικότητα, διαχρονική εμφάνιση και επίπτωση στο περιβάλλον.

Το Scala αποτελεί το πρώτο όχημα της Skoda, που αποκαλύπτει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, εκεί όπου οι αναλογίες, οι επιφάνειες, οι γραμμές και η αεροδυναμική του, το κάνουν να φαίνεται σύγχρονο και μοντέρνο.

Στοιχεία που χρίζουν αναφοράς, είναι η κάθετη μάσκα, η γραμμή οροφής και ο σπορ διαχύτης. Μάλιστα, είναι το πρώτο μοντέλο της φίρμας, που στη θύρα χώρου φόρτωσης, δεν υπάρχει το λογότυπο της φίρμας, αλλά το όνομά της ολογράφως. Όσον αφορά στο προαιρετικό πίσω παρμπρίζ που εκτείνεται προς τα κάτω, το όνομα της εταιρείας εντοπίζεται πάνω στο κρυστάλλινο πάνελ.

Η εκδήλωση βράβευσης έχει προγραμματιστεί για την 1η Νοεμβρίου.

Πηγή: Skoda

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter