Το Βραβείο Turnaround Business απέσπασε η Hyundai Ελλάς ΑΒΕΕ

Διάκριση για τη Hyundai Ελλάς ΑΒΕΕ, η οποία κέρδισε το βραβείο Turnaround Business που διοργάνωσε για πέμπτη φορά η Direction Business Network.

Η εταιρεία μπόρεσε να υπερκεράσει τα εμπόδια και τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν και να επιστρέψει πολύ γρήγορα σε πορεία ανάπτυξης.

Οι εμπορικές επιδόσεις της αντιπροσωπείας στη λιανική αγορά ανέβηκαν σε επίπεδα ρεκόρ χάρη στο πλάνο της, την ποιοτική ανέλιξη, την τεχνολογική καινοτομία των μοντέλων, αλλά και την εφαρμογή μιας σειράς στρατηγικών επιλογών και υπηρεσιών αναφορικά με τον πελάτη.

Το ιστορικό αυτό ρεκόρ, ήδη καταρρίπτεται το 2019, με την είσοδο νέα υβριδικών SUV όπως τα Tucson 48V Hybrid και Kona Hybrid, που ενισχύουν την πετυχημένη πορεία των i10 και i20, του i30 με τις εκδόσεις Fastback και «Ν» και τη νέα γκάμα των SUV Kona και Tucson.

Πηγή: Hyundai Ελλάς ΑΒΕΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.