Το δημοσίευμα του Documento για την γηπεδική βία «ξύπνησε» τον Λ. Αυγενάκη…

Το δημοσίευμα του Documento για την γηπεδική βία «ξύπνησε» τον Λ. Αυγενάκη…

Με αφορμή το κυριακάτικο δημοσίευμα του Documento (6/10) με τίτλο «Καταπολέμηση της βίας από τον υφυπουργό; Next year!» και στο οποίο γινόταν λόγος για όλα όσα εξήγγειλε ως για την αντιμετώπιση της γηπεδικής βίας ο Λευτέρης Αυγενάκης και τα οποία δεν είχαν το παραμικρό αποτέλεσμα στους τρεις μήνες θητείας του στη θέση του ισχυρού άνδρα του ελληνικού αθλητισμού, ο Λ. Αυγενάκης… ξύπνησε! 

Και θυμήθηκε να ενεργοποιήσει μια «διευθύνουσα ομάδα» για την καταπολέμηση της βίας που ο ίδιος συνέστησε στις 11 Σεπτεμβρίου αλλά στην πορεία την… ξέχασε!

Μεταξύ άλλων το κυριακάτικο δημοσίευμα του Documento ανέφερε ότι «ο Λ. Αυγενάκης σε ευρεία σύσκεψη για τη βία στο υφυπουργείο Αθλητισμού συνέστησε μια διευθύνουσα ομάδα αρμόδια για την καταπολέμηση της βίας και των στημένων αγώνων στην οποία περιλαμβάνονται δύο ειδικοί της UEFA σε τέτοια ζητήματα. Πρόκειται για τον σύμβουλο ασφαλείας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Μαρκ Τίμερ και τον διευθυντή του τομέα ακεραιότητας της UEFA Νίκολας Ραουντέσκι. Από τη σύσταση της επιτροπής μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστο ποιος ο ρόλος της καθώς η βία συνεχίζει να σκιάζει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν χθες βράδυ (7/10) ο υφυπουργός έστειλε επιστολές σε όλες τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές (ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα 1, Σούπερ Λίγκα 2, Football League) και πιθανότατα και σε άλλες Ομοσπονδίες και εμπλεκόμενους φορείς, με τις οποίες ζητάει να τον ενημερώσουν άμεσα για το ποιοι θα είναι εκπρόσωποι τους στη συγκεκριμένη «διευθυντική ομάδα».

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Να θυμίσουμε μόνο ότι έχουν γίνει ήδη πέντε ντέρμπι στο πρωτάθλημα (Αρης-Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ –Αρης, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Αρης-Ολυμπιακός), έχουμε δεκάδες επεισόδια μέσα κι έξω από γήπεδα, έναν νεκρό, τραυματίες και μαχαιρωμένους αστυνομικούς, ενέδρες, ραντεβού θανάτου, «ντου» σε συνδέσμους οπαδών, εισβολές και τρομοκρατία σε γήπεδα που αγωνίζονται παιδιά, αλλά ο ίδιος ο υφυπουργός που κόπτεται ότι θα καταπολεμήσει τη βία και ο οποίος τοποθέτησε νέα μέλη και στην άλλη επιτροπή κατά της βίας την ΔΕΑΒ, τις… ξέχασε και τις δύο στο συρτάρι του γραφείου του. Και τις θυμήθηκε τώρα, προφανώς γιατί διαβάζει Documento…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter