Το Documento αποκάλυπτε επενδυτές φαντάσματα του Άδωνη και η Real News… «χολιγουντιανό αέρα»

Το Documento αποκάλυπτε επενδυτές φαντάσματα του Άδωνη και η Real News… «χολιγουντιανό αέρα»

Τη στιγμή που το Documento αποκάλυπτε την εταιρεία φάντασμα που κρύβεται πίσω από το μισοσβησμένο αστέρι του ελληνοαμερικανού ηθοποιού Μπίλι Ζέιν που δέχτηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Real News έβλεπε… χολιγουντιανές επενδύσεις με σφραγίδα υπουργού!

Στο κυριακάτικο φύλλο του Documento ξεσκεπάσαμε με στοιχεία και μαρτυρίες το πραγματικό πρόσωπο της εταιρείας για την οποία άνοιξαν διάπλατα οι πόρτες του ελληνικού υπουργείου περί τα τέλη Νοεμβρίου.

Την ίδια ημέρα λοιπόν, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, η εφημερίδα Real News φιλοξενούσε σε δισέλιδο ρεπορτάζ, την ίδια εταιρεία.

Για την ακρίβεια αυτό που έκανε κυρίως ήταν να πλέξει το εγκώμιο του Μπίλι Ζέιν ως γνωστού και επιτυχημένου παραγωγού ταινιών αλλά και να αναδείξει το ρόλο του υπουργού ως προς το στόχο του να… «μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα απέραντο κινηματογραφικό στούντιο που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των ισχυρών παικτών της έβδομης τέχνης».

Σύμφωνα με τη Realnews, στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του Άδωνη Γεωργιάδη, συζήτησαν το «ενδεχόμενο παραγωγής ταινιών στην Ελλάδα». Αναφέρει την Parkpine Capital ως επενδυτική εταιρεία που «δραστηριοποιείται στην αξιοποίηση των ψηφιακών δεδομένων».

Το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας του γνωστού εκδότη και παρουσιαστή Νίκου Χατζηνικολάου, έμεινε εμφανώς στο «φαίνεσθαι» της εταιρείας και των εκπροσώπων της. Δεν έκανε ούτε ένα απλό “Google Search” να ερευνήσει λίγο την εταιρεία. Να μπει στην ιστοσελίδα της. Να δει ότι τα social media της είναι ανενεργά εδώ και χρόνια. Να ρίξει μια ματιά στις επενδύσεις που ήδη έχει κάνει αυτή η εταιρεία.

Έστω, βρε αδερφέ να δει τί είχε γραφτεί μέχρι τότε σε ελληνικά ΜΜΕ. Σίγουρα θα έπεφτε πάνω στο άρθρο του πανεπιστημιακού και στελέχους του πολιτικού σχεδιασµού του ΜέΡΑ25, Σωτήρη Μητραλέξη. Και σίγουρα θα το ξανασκεφτόταν τί θα γράψει για ενδεχόμενες επενδύσεις από μια εταιρεία που την ίδια ημέρα, σε δικό του δισέλιδο ρεπορτάζ το Documento αποκάλυπτε επενδυτές… κοράκια και fund φάντασμα!

Το ρεπορτάζ της RealNews:

Το ρεπορτάζ του Documento:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter