Το επιτελείο των αρίστων και το θέατρο του παραλόγου

Το επιτελείο των αρίστων και το θέατρο του παραλόγου

Σε ανακοινώσεις «βλέποντας και κάνοντας» προχώρησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους πολίτες άνω των 60 διαφορετικά θα τους επιβάλλεται 100 ευρώ τον μήνα πρόστιμο!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που καθημερινά – μαζί με το επιτελείο των αρίστων – αυτοαναιρείται, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα κατά την διάρκεια του (έχουμε χάσει το μέτρημα) διαγγέλματος, μιλούσε για τον ρόλο της ενθάρρυνσης η οποία όπως είπε έχει «μεγαλύτερη δύναμη από γενικούς αφορισμούς περί υποχρεωτικότητας».

Διαβάστε επίσης: Το twitter σχολάζει τα μέτρα Μητσοτάκη: «100 ευρώ πρόστιμο σε 80χρονο, αν δεν πεθάνει από covid να πεθάνει από πείνα»

Το θέατρο του παραλόγου βέβαια συνεχίζεται διότι δεν είναι μόνο ο πρωθυπουργός ο οποίος άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί. Και ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος -του στενού περιβάλλοντος Μητσοτάκη, μετά το αμίμητο «Δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό», σε άρθρο του στην στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής» χαρακτηρίζει την χώρα μας ως μια χώρα ηλικιωμένων αφού το 28% του πληθυσμού είναι άνω των 60 ετών. Με απλά λόγια έχουμε γερασμένο πληθυσμό γι αυτό πεθαίνουν!

Διαβάστε επίσης: Ο Σκέρτσος επιμένει! «Οι αστυνομικοί ούτε στα πρώτα 50 πιο εκτεθειμένα επαγγέλματα στον κορονοϊό»!

Θα ήταν καλό να θυμίσουμε στον υπουργό, ότι οι «ηλικιωμένοι» άνω των 60, θεωρούνται από την ίδια την κυβέρνηση ως παραγωγικά άτομα, διότι για να βγουν στην σύνταξη πρέπει να εργαστούν έως τα 67, και καλό θα ήταν να μην σχολιάσουμε εδώ τις διαδικασίες, τα αναδρομικά που φορολογούνται και την ταλαιπωρία που υπόκεινται καθημερινά οι συνταξιούχοι…

Πινοσετικής έμπνευσης χαράτσι, χαρακτηρίζει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός αναφορικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για όσους είναι άνω των 60 ετών, ο καθηγητής Αιματολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας.

Ο κ. Γεροτζιάφας εστιάζει κυρίως στο πρόστιμο των 100 ευρώ το οποίο ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι θα επιβάλλεται μηνιαίως σε όσους δεν φροντίσουν να εμβολιαστούν, τονίζοντας ότι αυτό δεν είναι υποχρεωτικός εμβολιασμός, αλλά πινοσετικής έμπνευσης χαράτσι.

«Άκου 100€ τον μήνα πρόστιμο! Για αυτό έγραφε ο Σκέρτσος για τους ηλικιωμένους χθες. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικός εμβολιασμός. Αυτό είναι πινοσετικής έμπνευσης χαράτσι και ατομική ευθύνη μέχρι να δύσει ο ήλιος. Μπλέξαμε», έγραψε ο καθηγητής στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter