Το Fiat 500 σε νέες εκδόσεις Star και Rockstar

Το Fiat 500 σε νέες εκδόσεις Star και Rockstar

Στην επέκταση της γκάμας του Fiat 500 προχωρά η εταιρεία, που παρουσιάζει τις εκδόσεις Star και Rockstar για όσους αναζητούν την κομψότητα και τον σπορ χαρακτήρα. 

Σε όλες τις εκδόσεις, πλην της Pop, υπάρχει στάνταρ το σύστημα πολυμέσων Uconnect, που είναι συμβατό με τα Apple CarPlay με Android Auto, με το αυτοκίνητο να διατίθεται σε δύο εκδοχές αμαξώματος (3θυρο ή Cabriolet), ενώ εφοδιάζεται με τους κινητήρες βενζίνης 1,2 λίτρων 69hp (διαθέσιμος και με το αυτόματο κιβώτιο Dualogic) και Twinair 0,9 λίτρων 85hp.

Fiat 500 Star

Πέραν των αποχρώσεων για το αμάξωμα, τον πλούσιο εξοπλισμό και τη σταθερή ηλιοροφή, το 500 Star διαθέτει φάσα στο ταμπλό σε δύο αποχρώσεις (White Sand με ματ περλέ επίστρωση ή ματ Bordeaux), ενώ εξοπλίζεται και με την οθόνη επτά ιντσών του Uconnect. Σε γενικές γραμμές, στο εσωτερικό κυριαρχεί η κομψότητα και το στιλ.

Fiat 500 Rockstar

Ξεχωρίζει χάρη στα στιλιστικά στοιχεία της έκδοσης Sport, όπως είναι οι δυναμικοί προφυλακτήρες, τα πλευρικά μαρσπιέ, οι τροχοί ελαφρού κράματος 16 ιντσών και οι λεπτομέρειες σε σατινέ χρώμιο. Διατίθεται αποκλειστική ματ εξωτερική απόχρωση Green Portofino, τη στιγμή που εντός θαλάμου επιβατών, ξεχωρίζουν οι κομψές ραφές, οι γκρι ή μπλε λεπτομέρειες στις επενδύσεις των θυρών, αλλά και οι δύο αποχρώσεις της φάσας του ταμπλό σε ματ πράσινο ή σατινέ Graphite. Από εκεί και πέρα, περιλαμβάνεται σταθερή ηλιοροφή και σύστημα πολυμέσων Uconnect, που ειδικά για την περίσταση, προβάλλει πληροφορίες από το στροφόμετρο, το κοντέρ και τον υπολογιστή ταξιδιού.

Η νέα σειρά του Fiat 500 αναμένεται στην Ελλάδα τις προσεχείς εβδομάδες.

Πηγή: Fiat

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter