Το Fiat 500L προσφέρει την καλύτερη δυνατή ορατότητα

Το Fiat 500L προσφέρει την καλύτερη δυνατή ορατότητα

Το μοντέλο της Fiat, πέραν των χώρων και της πρακτικότητας, προσφέρει ευήλιο εσωτερικό και ευρύτερη ορατότητα.

Για αυτά «ευθύνονται» οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και μερικά σχεδιαστικά τρικ τα οποία επιτρέπουν ορατότητα 360 μοιρών στον οδηγό και ενεργό οπτικό πεδίο, που αγγίζει το 90%.

Χάρη στην προηγμένη αρχιτεκτονική του και τη χρήση χάλυβα υπερυψηλής αντοχής σε ποσοστό 74%, το Fiat 500L διαθέτει καμπίνα, που καλύπτεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από γυάλινες επιφάνειες, προσφέροντας ευρεία ορατότητα στον οδηγό. Και όλα αυτά με επίπεδα ασφάλειας πέντε αστέρων μετά τα test του Euro NCAP.

Παράλληλα, το αυτοκίνητο είναι το πρώτο μαζικής παραγωγής που χρησιμοποιεί παράθυρα από πολυκαρβονικό υλικό, τα οποία επιτρέπουν μέγιστη επιφάνεια ορατότητας με πολύ μικρότερο βάρος και αυτό αφορά τα πίσω πλευρικά. Να σημειωθεί πως αυτή η τεχνολογία εφαρμόζεται στα μαχητικά αεροσκάφη. Αναφορικά με τη μεγαλύτερη ορατότητα και φωτεινότητα, συμβάλει και η μεγαλύτερη ηλιοροφή, με έκταση 1,5 τετραγωνικού μέτρου.

Αξίζει να τονιστεί πως χάρη στην υψηλότερη θέση οδήγησης και την κάλυψη με γυάλινες επιφάνειες, αυξάνονται τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, με την έκδοση City Cross, με την απόσταση των 25mm από το έδαφος, να είναι διαθέσιμη με πακέτο γυάλινων επιφανειών, το οποίο περιλαμβάνει και την ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή.

Πηγή: Fiat

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter