Το Ford Transit Sport Van σε νέα έκδοση και με πιο έντονη προσωπικότητα

Το Ford Transit Sport Van σε νέα έκδοση και με πιο έντονη προσωπικότητα

Μία νέα έκδοση με απόδοση 185 ίππων του αναβαθμισμένου, δίλιτρου κινητήρα ντίζελ EcoBlue της Ford, καθιστά το Transit Custom Sport Van, το οποίο θα λανσαριστεί μέσα στο 2019, ως το ισχυρότερο μοντέλο στην ιστορία του. 

Μάλιστα, η συγκεκριμένη έκδοση θα αποτελέσει τον “ηγέτη” μιας γκάμας τριών διαφορετικών Transit Sport van με χαρακτηριστικές διπλές σπορ ρίγες.

Εκτός από την αυξημένη ισχύ κατά 9% και τη ροπή των 415 Nm, οι αγοραστές του Transit Custom Sport van θα επωφεληθούν από το αναβαθμισμένο επίπεδο συνδεσιμότητας, χάρη στην τεχνολογία του ενσωματωμένου μόντεμ, FordPass Connect.

Ο δίλιτρος κινητήρας EcoBlue 185 ίππων του Transit Custom που αποτελεί στοιχείο του βασικού εξοπλισμού στο Sport van, διαθέτει ψεκασμό καυσίμου υψηλής πίεσης, αρχιτεκτονική χαμηλών τριβών και ανανεωμένη σχεδίαση υπερσυμπιεστή χαμηλής αδράνειας που βοηθά ώστε να επιτυγχάνεται υψηλότερη ροπή σε μεγαλύτερο εύρος στροφών.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου ή του εξατάχυτου αυτόματου SelectShift με εκτιμώμενες τιμές εκπομπών CO2 από 151 g/km και κατανάλωσης από 6,9 l/100 km.

Η τεχνολογία ενσωματωμένου μόντεμ FordPass Connect προστίθεται στο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford, ως στάνταρ χαρακτηριστικό για το Transit Custom Sport, μετατρέποντας το όχημα σε WiFi hotspot για σύνδεση έως και 10 συσκευών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter