To ηλεκτρικό μέλλον της Nissan δια στόματος Uchida

To ηλεκτρικό μέλλον της Nissan δια στόματος Uchida

Ο Makoto Uchida, ανώτερος αντιπρόεδρος και πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής της Nissan για την Κίνα, μίλησε στην Ετήσια Συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ των Νέων Πρωταθλητών στο Dalian της Κίνας.

Ο Uchida συζήτησε την ανάγκη για τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να υιοθετήσουν μια πολυδύναμη στρατηγική για την επιτάχυνση της μετάβασης προς ένα μέλλον ηλεκτρικής κινητικότητας.

“Στη Nissan, γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι το μέλλον της κινητικότητας θα είναι πιο ηλεκτρικό, πιο συνδεδεμένο και πιο αυτόνομο. Αλλά για να μετατραπεί η υπόσχεση ενός μέλλοντος ηλεκτρικής κινητικότητας σε πραγματικότητα, θα απαιτηθούν περισσότερες του ενός είδους τεχνολογίες ηλεκτρικών οχημάτων. Θα χρειαστεί μια πολυδύναμη στρατηγική.

Αυτή την εβδομάδα συμμετείχα στην Ετήσια Συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νέου Πρωταθλητή, στο Dalian της Κίνας. Ήταν τιμή μου να συμμετάσχω, εκπροσωπώντας τη Nissan ως πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής για την Κίνα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν πολλές, σημαντικές και καινοτόμες ιδέες, καθιστώντας σαφές ότι υπάρχει μια πολύ ισχυρή δυναμική για την οικοδόμηση ενός βιώσιμου μέλλοντος ηλεκτρικής κινητικότητας για την Κίνα. Στη Nissan, σκεφτόμαστε μεγαλεπήβολα, όταν πρόκειται για την τεχνολογία EV. Μαζί με την αυτόνομη οδήγηση και την συνδεσιμότητα, η ηλεκτροκίνηση αποτελεί την καρδιά του οράματος του Nissan Intelligent Mobility για να μετακινήσουμε τους ανθρώπους σε έναν καλύτερο κόσμο.

Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για την ηλεκτρική κινητικότητα στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο. Καθώς η αγορά των EVs αναπτύσσεται ταχύτατα, αντιμετωπίζει προκλήσεις όπως μειωμένα κυβερνητικά κίνητρα, ανεπάρκεια υποδομών φόρτισης, ανησυχίες σχετικά με την εμβέλεια της τρέχουσας τεχνολογίας των μπαταριών στα EVs, αλλά και την ανάγκη ταχύτερης ανάπτυξης αυτών καθαυτών των EVs. Ταυτόχρονα, διαφορετικοί πελάτες έχουν διαφορετικές ανάγκες. Δεν υπάρχει μία και μοναδική λύση για όλες τις χώρες και όλες τις περιοχές, καθώς διαφέρουν ως προς το μέγεθος, την οικονομική ισχύ, την υποδομή και τις ανάγκες των αγοραστών».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter