Το «Κρουντς 2: Νέα εποχή» στην πρώτη θέση του box office

Το «Κρουντς 2: Νέα εποχή» στην πρώτη θέση του box office

Τα παιδικά φιλμ σκίζουν στα θερινά και κάπως έτσι το «Κρουντς 2: Νέα εποχή» βρέθηκε στην πρώτη θέση του ελληνικού box office.

Το τετραημέρο 3 έως 6 Ιουνίου πήγε ακόμη περισσότερος κόσμος στα θερινά. Πλέον 179 είναι οι ανοιχτές αίθουσες στη χώρα με συνέπεια να αυξηθεί κι άλλο το νούμερο των ανθρώπων που πήγαν σινεμά για να απολαύσουν μία ταινία.

Θυμίζουμε ότι στο άνοιγμα μετά το λοκντάουν το νούμερο των σινεφίλ που πήγαν πρώτοι στα θερινά που άνοιξαν ήταν 16.000 περίπου, την επόμενη βδομάδα έφτασαν στους 26 χιλιάδες και το προηγούμενο τετραημέρο το νούμερο ανέβηκε στα 42.000 εισιτήρια.

Από αυτά, το μεγαλύτερο μερίδιο ανήκει στους «Κρουντς 2: Νέα Εποχή» με 7.143 εισιτήρια, στη δεύτερη θέση συναντάμε την «Κρουέλα» με 5.793 εισιτήρια από 22 αίθουσες και ακολουθεί ακόμη μια επιτυχία, το θρίλερ «Ένα ήσυχο μέρος 2» με 5.753 εισιτήρια. Και τα τρία αυτά φιλμ έκαναν πρεμιέρα την προηγούμενη βδομάδα κι ήταν αναμενόμενη η επιτυχία τους.

Από τα ελληνικά φιλμ που παίζονται στις αίθουσες ο «Ράφτης» άρεσε πολύ (4.616 εισιτήρια), τα «Μήλα» είδαν 2.839 θεατές ενώ το «Πρόστιμο» έχει φτάσει μέχρι στιγμής τα 8.828 εισιτήρια.

Η μεγάλη επιτυχία πάντως εξακολουθεί να είναι η «Χώρα των νομάδων», η οποία με άλλα 5.213 στην τρίτη βδομάδα έχει φτάσει μέχρι σήμερα συνολικά τα 34.536 εισιτήρια και συνεχίζει ακάθεκτη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter