To «Liberal» επιχειρεί να ζητήσει συγγνώμη για την γκάφα και τα κάνει χειρότερα!

To «Liberal» επιχειρεί να ζητήσει συγγνώμη για την γκάφα και τα κάνει χειρότερα!

Μετά τη μεγάλη «γκάφα» του Πρώτου Θέματος και του Liberal να μεταφέρουν εσπευσμένα και copy-paste τα λόγια του πρωθυπουργού όπου έδινε «κατεύθυνση» προς τα ΜΜΕ ώστε να επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τον εκφρασμένο προβληματισμό για τον Σωτήρη Τσιόδρα, τρέχουν και δεν φτάνουν.

Ο μεν κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, έμεινε στο πριν, σαν να μην ήθελε να καταλάβει τι έγινε, καθώς δεν μπορούσε με τίποτα να το καλύψει το δε Liberal ζητά συγγνώμη από τον κ. Τσίπρα και τους αναγνώστες του.

Στο κείμενο της «συγγνώμης» που ανήρτησε προσπαθεί να αποδώσει το επίμαχο κείμενο στον «δαίμονα» του… ηλεκτρονικού τυπογραφείου.

Ωστόσο -όπως φαίνεται και από το αρχικό κείμενο- αποτελεί πλήρη απομαγνητοφώνηση όσων είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απλά δεν είχε περάσει την «λογοκρισία» από τη μεγάλη σπουδή να ανέβει γρήγορα…

Το θέμα για το Liberal δεν είναι αν πείσει τους αναγνώστες του ή τους υπόλοιπους, αλλά κατά πόσον η δημοσιογραφία στη χώρα μας έχει περάσει πλέον στον αστερισμό του γκρι…

Γράφει το Liberal:

«Το liberal.gr μετέφερε λάθος πληροφόρηση ότι κατά την σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την στοχοποίηση του Σωτήρη Τσιόδρα, κατονομάζοντας ως υπεύθυνο για αυτήν, προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα.

Το liberal.gr διόρθωσε άμεσα το λάθος και δηλώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε ο σκοπός της παραπληροφόρησης. Κατανοούμε τον κ. Τσίπρα καθώς και εμείς υπήρξαμε πολλές φορές θύματα παραπληροφόρησης χωρίς να γίνουν μάλιστα στην συνέχεια οι απαραίτητες διορθώσεις. Ζητούμε συγνώμη από τον κ Τσίπρα και τους αναγνώστες μας.»

Ωστόσο το κείμενο του Πρώτου Θέματος και του Liberal ήταν πανομοιότυπα όπως είχαν αποσταλεί από την «ενημέρωση».

Απλά στο μέλλον ίσως να είναι πιο προσεκτικοί και να μην αποκαλύπτονται, εκθέτοντας την κυβέρνηση που τόσο τα αγαπά…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter