Το Λίβερπουλ γιορτάζει τα 50 χρόνια του “Sgt. Pepper” (video)

Το Λίβερπουλ γιορτάζει τα 50 χρόνια του “Sgt. Pepper” (video)

Το Λίβερπουλ, η πόλη όπου όλα άρχισαν για τους Beatles γιορτάζει με στυλ και μεγαλοπρέπεια τα 50 χρόνια του άλμπουμ “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”, μείζονα καμπή για την μουσική ποπ. “Απίστευτο και συγκινητικό”, σχολίασε ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ

.Επί δύο εβδομάδες, το λιμάνι αυτό της βορειοδυτικής Αγγλίας θα ζει στον ρυθμό του “Sgt. Pepper’s”, με κυρίως 13 πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα παρουσιάσουν η καθεμιά με τον δικό της τρόπο τα δεκατρία τραγούδια του άλμπουμ που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα όλων των εποχών.

Ο Τζέριμι Μπέλερ, που έχει τιμηθεί με το περίβλεπτο βραβείο σύγχρονης τέχνης Turner, η Αμερικανίδα καλλιτέχνης Τζούντι Σικάγκο, παραδοσιακοί μουσικοί που ταξίδεψαν από την Ινδία ή ακόμη η ντίβα του καμπαρέ Meow Meow θα φέρουν την προσωπική τους πινελιά στο αφιέρωμα αυτό.

“Απίστευτο που βλέπω την πόλη όπου γεννηθήκαμε να τιμά αυτό το άλμπουμ με τόσο στυλ. Είναι τόσο συγκινητικό να βλέπω έπειτα από τόσο καιρό να συνεχίζει να ακούγεται τόσο πολύ”, σχολίασε ο Μακ Κάρτνεϊ ο οποίος έγραψε τα περισσότερα τραγούδια μαζί με τον Τζον Λένον.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter