Το Μαξίμου μεθοδεύει εκστρατεία «σπίλωσης» των μελών της ΑΔΑΕ

Το Μαξίμου μεθοδεύει εκστρατεία «σπίλωσης» των μελών της ΑΔΑΕ

Στο στόχαστρο του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη έχει μπει η ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), ο πρόεδρός της και συγκεκριμένα μέλη της που επιμένουν να κάνουν τη δουλειά τους, αυτό δηλαδή που ορίζει το Σύνταγμα. Να σημειώσουμε ότι η Αρχή αποτελείται από 8 τακτικά μέλη και 5 αναπληρωματικά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Documento αμέσως μετά τις γιορτές, με αιχμή τον φιλοκυβερνητικό Τύπο και τα κανάλια, μεθοδεύεται εκστρατεία λάσπης κατά των μελών της Αρχής με την επίκληση δήθεν«θεσμικών κολλημάτων, ακόμη και προσωπικών δεδομένων που υποτίθεται ότι δεν συνάδουν με την ιδιότητα μέλους!

Σε δεύτερο χρόνο θα «ξετυλιχτεί« η προσπάθεια αλλαγής των συσχετισμών εντός της Αρχής με διάφορα (αστεία) προσχήματα όπως ηλικιακά όρια ή πλαφόν στη χρονική συμμετοχή των μελών της ή ακόμη και συγχώνευσή της με άλλη Αρχή.

Ο στόχος φυσικά είναι να αλλάξει πάση θυσία η σύνθεση της Επιτροπής ώστε να σταματήσει να σκαλίζει (προεκλογικά) το σκάνδαλο των υποκλοπών που έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η εκστρατεία κατά της Αρχής και του προέδρου της από το Μαξίμου λαμβάνει χώρα παράλληλα με την προσπάθεια σφράγισης των στοιχείων που έχουν στη διάθεσή του οι τρεις μεγάλοι ιδιώτες πάροχοι κινητής τηλεφωνίας από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά και υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη.

Με απλά Ελληνικά αντί η Ελληνική Δικαιοσύνη,στο πλαίσιο των ερευνών που έχει διατάξει, να έχει κάνει φύλλο και φτερό τους ιδιώτες πάροχους παίρνοντας τα στοιχεία που εκ του νόμου έχουν στη διάθεσή τους, με εντολέα το Μαξίμου του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να σφραγίσει τις αποκαλύψεις και να σταματήσει την Ανεξάρτητη Αρχή που είναι επιφορτισμένη με τον έλεγχο των επικοινωνιών!

Διαβάστε επίσης

Κατρούγκαλος; ΑΔΑΕ και Ράμμος στο στόχαστρο της κυβέρνησης γιατί ασκούν τις αρμοδιότητές τους

Αποκάλυψη: Σχέδιο για πραξικόπημα και ακύρωση της ΑΔΑΕ – Εκτάκτως αυτό το Σάββατο στο Documento

Σκάνδαλο υποκλοπών: Βάζει μπροστά τους ελέγχους η ΑΔΑΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter