Το Mercedes Vito έρχεται με νέες εκδόσεις

Το Mercedes Vito έρχεται με νέες εκδόσεις

Με τρεις νέες εκδόσεις έρχεται από τον Ιανουάριο του 2020 η γκάμα των μοντέλων Vito της Mercedes.

Όλα τα μοντέλα εφοδιάζονται με δερμάτινο τιμόνι (και επιλογέα ταχυτήτων στα χειροκίνητα κιβώτια), ανατομικό κάθισμα οδηγού, αυτόματο σύστημα φώτων και αισθητήρες παρκαρίσματος, με τις εκδόσεις να είναι οι Pure, Progressive και Premium.

Η Pure προσφέρει σύστημα ενημερωδιασκέδασης Audio 10, Active Parking Assist, αισθητήρες παρκαρίσματος, θερμαινόμενους και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, πλαφονιέρα και θερμομονωτικό υλικό για τα γυάλινα πάνελ στον στάνταρ εξοπλισμό. Όλα τα παραπάνω είναι διαθέσιμα για τα μοντέλα 109 CDI, 111 CDI και 114 CDI.

Η έκδοση Progressive διαθέτει μεταλλική απόχρωση, προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Audio 15, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες, πρόσθιους προβολείς ομίχλης, cruise control, τάσια και κάθισμα οσφυϊκής στήριξης για τον οδηγό. Αυτή η έκδοση εφοδιάζει όλα τα μοντέλα, εκτός από το 119 CDI.

Τέλος, στην έκδοση Premium, παρέχεται κλιματισμός, τροχοί από αλουμίνιο 17 ιντσών, χρωμιωμένη γρίλια, κάμερα οπισθοπορείας, αντικλεπτικό σύστημα, βελούδινα ταπέτα και προεγκατάσταση συστήματος πλοήγησης συμβατό για το Becker Map Pilot. Η έκδοση αφορά τα μοντέλα 114 CDI, 116 CDI και 119 CDI.

Σχετικά με το 114 CDI, είναι διαθέσιμο σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού και περιλαμβάνει αυτόματο κιβώτιο και πίσω κίνηση για όσους το διαλέξουν.

Το Vito Tourer θα εξακολουθήσει να διατίθεται στις εκδόσεις «Pro» και «Select», με τη «Sport» να προστίθεται την άνοιξη του 2019. Επιπροσθέτως, για να αναγνωρίζεται η χωρητικότητα του Vito σχετικά με το μήκος του χώρου φόρτωσης, οι «χαρακτηρισμοί» Compact, Long και Extra Long, αντικαθίστανται από τα L1, L2 και L3.

Πηγή: Mercedes

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter