Το μήνυμα του Robbie Williams πριν από την επιστροφή του στην Ελλάδα

Το μήνυμα του Robbie Williams πριν από την επιστροφή του στην Ελλάδα

Ο Βρετανός τραγουδοποιός θα ανοίξει την αυλαία του φετινού Rockwave Festival.

Οκτώ σχεδόν χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του στην Ελλάδα ο Robbie Williams επιστρέφει στη χώρα μας για να μετατρέψει ξανά το Terra Vibe σε μια απέραντη πίστα χορού όπως ακριβώς έκανε εκείνο το αλησμόνητο βράδυ στο Rockwave Festival του 2015. Και μπορεί να μην επιστρέφει σε 18 μήνες, όπως μας είχε πει τότε, όμως η 8ετής αναμονή είναι πολύ καλύτερη από τα 20 χρόνια που περιμέναμε μέχρι να τον πρωτοδούμε.

Το Σάββατο 1 Ιουλίου ο Robbie Williams επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος για να ξανασυναντηθεί με το ελληνικό κοινό και να προσφέρει μια μοναδική εμφάνιση, σαν εκείνες που πολύ καλά ξέρει να δίνει! 

«Hello Athens, Greece. I am Robbie Williams and I ‘m super excited to return to Athens on July the 1st to rock the stage of Rockwave Festival» («Γειά σου Αθήνα. Είμαι ο Ρόμπι Ουίλιαμς και κατενθουσιασμένος που επιστρέφω την 1η Ιουλίου για να ροκάρουμε στη στη σκηνή του Rockwave Festival») είναι το μήνυμα – υπόσχεση που στέλνει για μια ρούπερ «Rockwave» βραδιά! Δείτε το βίντεο:

Ο Βρετανός τραγουδοποιός είναι εκείνος που θα ανοίξει την αυλαία του φετινού Rockwave Festival που επιστρέφει στο καλοκαιρινό συναυλιακό καλεντάρι με τέσσερις μέρες (1 – 7 – 8 και 9 Ιουλίου) γεμάτες μουσική, χορό, χρώματα και αστείρευτη ενέργεια. Αναλυτικά οι ημερομηνίες και οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν:

Σάββατο 1 Ιουλίου: Robbie Williams, James Bay, Mika, Jonathan Jeremiah, Leon of Athens

Παρασκευή 7 Ιουλίου: Deep Purple, Saxon, Asking Alexandria, As I Lay Dying, Rock ‘n’ Roll Children, Bokassa, Lazy Man’s Load

Σάββατο 8 Ιουλίου: The Black Keys, Puscifer, VV, Kishi Bashi, Spektrvm, Frenzee

Κυριακή 9 Ιουλίου: Villagers Of Ioannina City – 1000mods, Mother of Millions, Sadhus, Project Renegade, Soundtruck, Ganzi Gun

H προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται τηλεφωνικά στο 11876, σε όλα τα Viva Spots (Καταστήματα NOVA, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni’s), καθώς και στο δίκτυο Public.

Η μετάβαση στο Terra Vibe με πούλμαν και ΚΤΕΛ

Η Αpollon Travel Services σας μεταφέρει και φέτος με άνεση και ασφάλεια στο Terra Vibe για τις ημέρες του Rockwave Festival (1,7,8 & 9 Ioυλίου)! Τα λεωφορεία θα αναχωρούν από τον Σταθμό Λαρίσης και θα επιστρέφουν στο ίδιο σημείο. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας ηλεκτρονικά στο hunter agency (τιμή εισιτηρίου με επιστροφή: 10 ευρώ, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984 18 18 44). 

Το ΚΤΕΛ Ν. Αττικής είναι και πάλι εδώ για να σας μεταφέρει από και προς το TerraVibe Park με συνεχείς αναχωρήσεις από τις 16:00 μ.μ. από κεντρικά σημεία της Αθήνας: Θησείο, έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ «Θησείο» και πλησίον του σταθμού μετρό «Μοναστηράκι», Πεδίον του Άρεως, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ “Βικτώρια” επί των οδών Μαυροματαίων & Ιουλιανού (τιμή εισιτηρίου: 7,40 ευρώ με επιστροφή)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter