Το μοντέλο που έκλεψε την καρδιά του Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Photo)

Το μοντέλο που έκλεψε την καρδιά του Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Photo)

Ο έρωτας χτύπησε και πάλι την πόρτα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Η κοπέλα που έκλεψε την καρδιά του δεν θα μπορούσε να μην είναι και πάλι super model!

Μάλιστα μοιάζει εκπληκτικά με τις πρώην συντρόφους του, μιας και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι γνωστός λάτρης των εντυπωσιακών μοντέλων.

Παρά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Nina Agdal, ο Leonardo DiCaprio πρόσφατα εθεάθη σε τρυφερά στιγμιότυπα με την Paige Watkins, η οποία βέβαια μοιάζει τρομερά με τη διάσημη συνάδελφό της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο DiCaprio εθεάθη στο Los Angeles να διασκεδάζει σε κοινή παρέα , ενώ φαίνεται πως ήρθε πιο κοντά με την Watkings περνώντας μεγάλο μέρος της βραδιάς μαζί της. Μάλιστα, η παρέα συνέχισε τη διασκέδασή της σε club του LA, όπου οι δυο τους ήρθαν ακόμα πιο κοντά.

Ωστόσο, εκπρόσωποι του φημολογούμενου ζευγαριού διέψευσαν τα δημοσιεύματα, με την πλευρά της Watkings να δηλώνει: «Δεν είναι ζευγάρι σε καμία περίπτωση», και τους συνεργάτες του DiCaprio να συμπληρώνουν: «Η είδηση είναι ψευδής και στηρίζεται μόνο σε ανθρώπους που ισχυρίζονται πως τους είδαν». 

H Paige Watkins από το Instagram 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter