Το «Μπέκετ» του Netflix είναι γυρισμένο στην Ελλάδα

Το «Μπέκετ» του Netflix είναι γυρισμένο στην Ελλάδα

Δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netflix το τρέιλερ της ταινίας «Μπέκετ» που γυρίστηκε στην Ελλάδα και έχει πρωταγωνιστές τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον («Τένετ») και την Αλίσια Βικάντερ.

Δημιουργός του φιλμ που θα βγει στην πλατφόρμα στις 13 Αυγούστου είναι ο Ιταλός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Φερντινάντο Σίτο Φιλομαρίνο, ενώ ένας εκ των παραγωγών είναι ο Λούκα Γκουαντανίνο («Να με Φωνάζεις με το Όνομά Σου», «Suspiria»).

Η ιστορία στρέφεται γύρω από την περιπέτεια ενός ζευγαριού αμερικανών – ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον είναι ο Μπένετ και η Αλίσια Βικάντερ υποδύεται την Έιπριλ-που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα. Μετά από ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα ο Μπέκετ βρίσκεται στο επίκεντρο μιας επικίνδυνης πολιτικής συνωμοσίας. Το ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύεται εναντίον του (ανάμεσα στους διώκτες του είναι και η ελληνική αστυνομία) θα έχει πολλά επεισόδια και ανατροπές. Η μόνη του ελπίδα για να σωθεί είναι να φτάσει σώος στην αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας. Η τελευταία επισήμανση θυμίζει παλιές, κατασκοπικές ταινίες της σειράς, αλλά ας περιμένουμε να δούμε πρώτα το φιλμ στις 13 Αυγούστου και μετά θα έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα γύρω από αυτό. Σε δεύτερους ρόλους συναντάμε αρκετούς Έλληνες ηθοποιούς όπως την Λένα Κιτσοπούλου, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, την Ισαβέλλα Μαργάρα, τον Πάνο Κορώνη, την Όλγα Σπυράκη αλλά και την Κύπρια Δάφνη Αλεξάντερ.

Τα περισσότερα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα, αλλά υπάρχουν επίσης στιγμιότυπα από σκηνές που γυρίστηκαν στα Τρίκαλα και τα Γιάννενα.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter