Το νέο Ford Ranger Raptor για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το νέο Ford Ranger Raptor για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το pick-up της Ford παρουσιάστηκε στη χώρα μας μετά από ειδική εκδήλωση, απευθύνεται δε σε ιδιοκτήτες που κινούν τα οχήματά τους σε δύσβατα εδάφη.

Το αυτοκίνητο, πέραν του ότι είναι σχεδιασμένο να ξεπερνά τις πιο αντίξοες εδαφικές συνθήκες, όπως είναι για παράδειγμα το χώμα, η λάσπη και το χιόνι, έχει εξελιχτεί με τη συνεργασία της Ford Performance, η οποία το έχει εφοδιάσει με αγωνιστικού τύπου αναρτήσεις, καινοτόμο σύστημα μετάδοσης, σκληρό πλαίσιο και ισχυρό κινητήρα.

Αυτός είναι ένας 2λιτρος, ισχύος 213 ίππων και ροπή 500Nm. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, ενώ το σύστημα μετάδοσης Terrain Management, περιλαμβάνει έξι προγράμματα, τα οποία είναι τα Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mad/Sand, Rock και Baja.

Τα αμορτισέρ είναι αγωνιστικών προδιαγραφών της Fox Racing με σύστημα Position Sensitive Damping. Οι τροχοί 285/70 R17 σε συνδυασμό με ελαστικά της BF Goodrich, ενισχύουν τον χαρακτήρα του, ο οποίος τονίζεται ακόμα περισσότερο από τα στοιχεία εσωτερικής και εξωτερικής σχεδίασης.

Πηγή: Ford

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter