Το Nέο Ford Ranger Raptor πραγματοποίησε την πανελλήνια πρεμιέρα του

Το Nέο Ford Ranger Raptor πραγματοποίησε την πανελλήνια πρεμιέρα του

Το κορυφαίο pick-up μοντέλο της Ευρώπης, το εντυπωσιακό, σκληροτράχηλο και απαράμιλλο σε δυνατότητες Ford Ranger Raptor, πάτησε και επίσημα τους τροχούς του στη χώρα μας.

Το μοντέλο της Ford έδωσε δυναμικό «παρών» στα πλαίσια της πρώτης, πανελλήνιας παρουσίασής του, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στις νέες φιλόξενες εγκαταστάσεις της Ford Car Center, στη Λεωφόρο Συγγρού 371.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι του ειδικού Τύπου είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά το ασυναγώνιστο και «ατρόμητο» Ranger Raptor, λίγους μόλις μήνες πριν την έναρξη της εμπορικής του διάθεσης στη χώρα μας.

Το νέο Ford Ranger Raptor δεν είναι ένα συνηθισμένο pick-up. Με εμφάνιση που ξέρει να επιβάλλεται από την πρώτη στιγμή και κορυφαίες τεχνολογίες, αποτελεί την επιτομή της απόλυτης οδηγικής περιπέτειας εντός και εκτός της ασφάλτου.

Φέροντας τη σφραγίδα της Ford Perfomance, το νέο Ford Ranger Raptor κουβαλά στην τεχνολογική του φαρέτρα κορυφαίες λύσεις και εφαρμογές που έχουν ως σημείο αναφοράς τον προηγμένο 2.0L BiTurbo κινητήρα ντίζελ της γενιάς EcoBlue με τα 500 Nm ροπή, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με τις 10 σχέσεις που γνωρίσαμε στη μοναδική Mustang, αλλά και το ασυναγώνιστο σε δυνατότητες σύστημα μετάδοσης Terrain Management της Ford.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter