Το νέο Jeep Wrangler αναδείχθηκε «4×4 της Χρονιάς»

Το νέο Jeep Wrangler αναδείχθηκε «4×4 της Χρονιάς»

Τον τίτλο του «4×4 της Χρονιάς» από το γαλλικό περιοδικό «4×4» κατέκτησε η νέα γενιά του Jeep Wrangler, με το εν λόγω μοντέλο να αποτελεί το έκτο του κατασκευαστή που κερδίζει τη σχετική διάκριση.

Το βραβείο απονέμεται από το γαλλικό περιοδικό από το 1985 κι έπειτα και εκτός από την αξιολόγηση στον δρόμο, οι κριτές αξιολογούν τα οχήματα μέσω πολύ σκληρών δοκιμασιών.

Πριν από το Wrangler, η Jeep είχε κερδίσει στο παρελθόν τον τίτλο με τα Jeep Cherokee XJ (1986), Jeep Cherokee XJ με τον κινητήρα βενζίνης των 4,0 λίτρων (1989), Jeep Grand Cherokee ZJ (1994), Jeep Wrangler JK (2008) και Jeep Renegade (2015).

Το Wrangler διαθέτει προηγμένα συστήματα 4κίνησης (Command-Trac και Rock-Trac), ηλεκτρονικό κλείδωμα των εμπρός και πίσω διαφορικών, μεγάλες γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής, προστατευτικές ποδιές και ηλεκτρονική αποσύνδεση της αντιστρεπτικής ράβδου.

Η γκάμα των κινητήρων έχει εμπλουτιστεί με τον diesel 2,2 λίτρων, απόδοσης 200 ίππων και της βενζίνης 2,0 λίτρων, ισχύος 270. Αμφότερα τα μοτέρ συνδυάζονται με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, που προσφέρει οικονομία καυσίμου και αντοχή στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Πηγή: Jeep

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter