Το νέο τραγούδι του Μιθριδάτη σαρώνει παντού, αλλά δεν εμφανίζεται στις τάσεις του Youtube

Το νέο τραγούδι του Μιθριδάτη σαρώνει παντού, αλλά δεν εμφανίζεται στις τάσεις του Youtube

Την Τρίτη 25 Μαΐου, ο Μιθριδάτης ανέβασε στο youtube μία δημιουργία 12 λεπτών και 50 δευτερολέπτων που μέσα σε λίγες μόνο ώρες έγινε viral σε όλα τα διαδικτυακά στέκια, καθώς αποτέλεσε μία… hip hop δυναμική καταγγελία στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης: Νέο τραγούδι – ηχητική… παρενόχληση Μιθριδάτη στα αυτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη (Video)

Παρά το γεγονός πως έχουν περάσει δύο εικοσιτετράωρα, ο «θόρυβος» από το κομμάτι «Για να μην τα χρωστάω» όχι απλά δεν κόπασε, αλλά το «κοντέρ» του youtube συνεχίζει να… γράφει προβολές, ξεπερνώντας τις 368.000 το απόγευμα της Πέμπτης.

Πρόκειται για ένα κομμάτι που έχει φτάσει μέχρι και το Μαξίμου, καθώς ο αντίκτυπος από την δημοσιοποίησή του φαίνεται ότι έχει θορυβήσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς τα μηνύματα που περνάει μόνο αρεστά δεν είναι στη ΝΔ, καθώς εν πολλοίς ο Μιθριδάτης με τους στίχους του διαλύει τα «γαλάζια αφηγήματα».

Το γεγονός που έχει προκαλέσει αρκετές απορίες αφορά το Youtube, το οποίο δεν έχει εντάξει το συγκεκριμένο βίντεο στις «Τάσεις». Εδώ και αρκετές ώρες έχουν εκφραστεί δεκάδες απορίες στα social media για τους λόγους που μπορεί να απέχει (τουλάχιστον για την ώρα) από την κατηγορία «Trending» (στην οποία εντάσσεται κάθε βίντεο που έχει μεγάλη απήχηση από την αρχή της δημοσιοποίησής του), με τον Μιθριδάτη να προχωρά και εκείνος σε σχετικό και συνάμα χιουμοριστικό ποστάρισμα για το θέμα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter