Το νέο Renault Clio εξωτερικά

Το νέο Renault Clio εξωτερικά

Μετά το εσωτερικό, η γαλλική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του εξωτερικού σχεδιασμού της πέμπτης γενιάς του μοντέλου.

Μετά τις πληροφορίες του εσωτερικού, η Renault έδωσε στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του εξωτερικού σχεδιασμού της πέμπτης γενιάς του Clio. Το νέο μοντέλο είναι πιο κομψό και δυναμικό από όποια οπτική γωνία και αν το δει κανείς και «κληρονομεί» τον καλαίσθητο σχεδιασμό της προηγούμενης. Εμπρός, ξεχωρίζουν τα «νεύρα» στο καπό, η μεγαλύτερη γρίλια και ο προφυλακτήρας, στον οποίο περιλαμβάνονται οι εισαγωγές για την ψύξη του μοτέρ.

Από πλευράς μεγεθών, το νέο Clio είναι 14mm πιο κοντό σε μήκος (4.048mm, πλάτος 1.798mm), αλλά οι χώροι στην καμπίνα είναι μεγαλύτεροι. Το ύψος του είναι χαμηλωμένο κατά 30mm (1.440mm) που βελτιώνει την αεροδυναμική και προσδίδει περισσότερο αθλητικό στιλ. Οι τροχοί 17 ιντσών, αναλόγως με την έκδοση, ενισχύουν τον χαρακτήρα του μοντέλου, όπως γίνεται με την κεραία τύπου πτερυγίου καρχαρία, τα φώτα LED, την πίσω θύρα και τα χρωμιωμένα πλαίσια των παραθύρων.

Αποχρώσεις

Το νέο Clio διατίθεται με πολλές αποχρώσεις εξωτερικού, συμπεριλαμβανομένων των Valencia Orange, Vison Brown και Celadon Blue. Η πρώτη, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, προσφέρει περισσότερο βάθος και ακτινοβολία και ντεμπουτάρει στον χώρο της αυτοκίνησης. Συνολικά, οι αποχρώσεις είναι 11, με τρία πακέτα εξωτερικής εξατομίκευσης (κόκκινο, πορτοκαλί, μαύρο).

Εισαγωγές αέρα

Το αυτοκίνητο είναι το πρώτο που εφοδιάζεται με εισαγωγές αέρα στους εμπρός τροχούς. Περιορίζουν την τριβή, αυξάνουν τα ποσοστά αεροδυναμικής και μειώνουν την κατανάλωση. Ο σχεδιασμός τους κάνει το αυτοκίνητο να είναι πιο δυναμικό και σπορτίφ.

Προβολείς

Είναι τεχνολογίας LED, παρέχονται σε όλες τις εκδόσεις και έχουν το σχήμα «C» που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της Renault. Το μοτίβο «διαμαντιού» προσδίδει έξτρα κομψότητα.

Χώρος φόρτωσης

Η κατασκευή του έχει βελτιωθεί για να διαμορφωθεί όσο πιο τετράγωνος γίνεται. Το σύστημα ήχου της Bose έχει πλήρως ενσωματωθεί και δεν επηρεάζει τη χωρητικόητά του, η οποία έχει αυξηθεί στα 391 λίτρα (συν 26 μέσω των άλλων αποθηκευτικών χώρων). Είναι δύο επιπέδων, διευκολύνοντας τη φόρτωση, ενώ με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα, παρέχεται ένας επίπεδος χώρος.

Πίσω φώτα

Όπως τα εμπρός, έτσι και αυτά έχουν το σχήμα «C» της φιλοσοφίας της Renault, δίνοντας την αίσθηση του βάθους. Ένα τρίτο, μακρύτερο και πιο λεπτό φως πέδησης έχει τοποθετηθεί στο πάνω μέρος του πίσω παρμπρίζ.

Πλευρά

Χαρακτηρίζονται από τα ενσωματωμένα πόμολα στις πίσω θύρες και γενικότερα υπάρχει μια γενικότερη βελτίωση που φαίνεται από τα χρωμιωμένα πλαίσια των παραθύρων, τις κολόνες σε μαύρη μεταλλική απόχρωση, τα πίσω πόμολα μεταλλικής απόχρωσης και τα μεταλλικά πάνελ στο κάτω μέρος των θυρών, με το λογότυπο Clio.

Πίσω μέρος

Εσνωματώνει μια μεταλλική «φέτα», όπως σε κάθε ένα από τα πλευρά. Ο σχεδιασμός της πίσω θύρας και το σημείο όπου «τέμνεται» με τον προφυλακτήρα, έχει επανασχεδιαστεί για να προσδίδει ποιότητα. Τέλος, τα φωτιστικά σώματα που υπάρχουν στη θύρα, δίνουν την αίσθηση του πλάτους.

Πηγή: Renault

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter