Το Nissan LEAF αναδείχθηκε «Καναδικό Πράσινο αυτοκίνητο της χρονιάς»

Το Nissan LEAF αναδείχθηκε «Καναδικό Πράσινο αυτοκίνητο της χρονιάς»

«Καναδικό Πράσινο αυτοκίνητο της χρονιάς» αναδείχτηκε από την Ένωση Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου του Καναδά (AJAC) το ηλεκτρικό Nissan LEAF, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Βανκούβερ. 

Η δεύτερη γενιά του μοντέλου, έχει αυτονομία 270 χιλιομέτρων, νέο εξωτερικό σχεδιασμό, ευρύχωρο εσωτερικό και προηγμένες τεχνολογίες, όπως τα ProPILOT Assist και e-Pedal.

Ο Τζόνι Πάιβα, πρόεδρος της Nissan Canada Inc., σημείωσε. «Ως πρωτοπόροι με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα μαζικής παραγωγής, έχουμε καθήκον να προσφέρουμε στους Καναδούς ένα EV που προσφέρει περισσότερα και συνεχίζει να πρωτοστατεί στην πρόοδο της κατηγορίας οχημάτων μηδενικών εκπομπών. Αυτό το πετύχαμε με το νέο Nissan LEAF, που διαθέτει μια γκάμα προηγμένων τεχνολογιών ασφαλείας και στάνταρ εξοπλισμό, ειδικά διαμορφωμένο για τον Καναδά».

Οι υποψηφιότητες για το βραβείο οφείλουν να πληρούν τα κριτήρια, όπως είναι για παράδειγμα η κατανάλωση καυσίμου, βάσει του μεγέθους, του κινητήριου συνόλου και του σκοπού λειτουργίας του οχήματος.

Όλα τα οχήματα, δοκιμάζονται από περισσότερους από 65 δημοσιογράφους του AJAC, σε ολόκληρο τον Καναδά, σε διαφορετικές συνθήκες και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Πηγή: Nissan

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter