Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Σε διατλαντικό ταξίδι

Το Nissan ΝAVARA στην Αμερική (Video)

Το ΝAVARA ταξιδεύει στις ΗΠΑ για 2.000 “έξυπνα και σκληρά” χιλιόμετρα με γυναικείο πλήρωμα.

Το βραβευμένο Nissan NAVARA καλείται να αποδείξει για μια ακόμα φορά τις κορυφαίες δυνατότητές του σε ένα διατλαντικό ταξίδι, με πολλά και εξαντλητικά χιλιόμετρα.

Το ελαφρύ ανοιχτό ημιφορτηγό, κάτοχος του πολυπόθητου βραβείου του Διεθνούς Pickup, συμμετέχει στο Rebelle Rally, έναν ετήσιο εβδομαδιαίο αγώνα , που περιλαμβάνει 2.000 χιλιόμετρα συναρπαστικής οδήγησης και πλοήγησης μέσω των εκπληκτικών ερήμων της Καλιφόρνια και της Νεβάδα των ΗΠΑ.

Σχεδιασμένος για οχήματα παραγωγής και όχι για επαγγελματίες αγώνων ράλλυ, o συγκεκριμένος αγώνας είναι ανοικτός αποκλειστικά για ομάδες γυναικών και προσελκύει συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Περιλαμβάνει οδήγηση εκτός δρόμου σε μεγάλες αποστάσεις, όπως και πλοήγηση με παραδοσιακούς τρόπους, με χρήση τοπογραφικών χαρτών και πυξίδων, προκειμένου το πλήρωμα να ανακαλύψει τα κρυφά σημεία ελέγχου. Οι συσκευές GPS, συμπεριλαμβανομένων των smartphones, απαγορεύονται αυστηρά και τα χρονικά όρια υποχρεώνουν τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν γρήγορα αποφάσεις.

Το Rebelle Rally διεξάγεται από τις 12 έως τις 21 Οκτωβρίου και η διαδρομή κάθε ημέρας παραμένει μυστική μέχρι λίγες ώρες πριν από την έναρξή του. Διανύοντας το δεύτερο έτος του συγκεκριμένου θεσμού, 40 ομάδες που εκπροσωπούν 12 χώρες θα συμμετέχουν με οχήματα από διάφορους κατασκευαστές.

Ως πλήρωμα με το NAVARA, συμμετέχουν δύο εργαζόμενες στη Nissan Γαλλίας. Η Karen Rayrolles και η Florence Pham εργάζονται στα τμήματα Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ αντίστοιχα και προσβλέπουν σε μια μοναδική πρόκληση.

Στη διάθεσή τους, θα έχουν ένα NAVARA Double Cab και ανταγωνίζονται για το βραβείο Bone Stock. Αυτή η κατηγορία είναι ανοικτή σε ομάδες που χρησιμοποιούν κανονικά οχήματα παραγωγής, με μόνη τροποποίηση το σετ ελαστικών εκτός δρόμου.

Δείτε εδώ το video με το πλήρωμα και το NAVARA του Rebelle Rally:

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.