Το πρωτότυπο Skoda Vision iV παρουσιάζεται στη Γενεύη

Το πρωτότυπο Skoda Vision iV παρουσιάζεται στη Γενεύη

Πρόκειται για ένα 4θυρο crossover με coupe στιλ, έντονη προσωπικότητα και δυναμικό design, το οποίο αποτελεί και το επόμενο βήμα του κατασκευαστή προς την ηλεκτροκίνηση.

Μια γραμμή το ενώνει με το εμπρός, δίνοντας έμφαση στις καθαρές γραμμές, καθώς δεν υπάρχουν λαβές στις θύρες. Παράλληλα, οι συμβατικοί εξωτερικοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί από κάμερες, των οποίων το κάλυμμα παραπέμπει σε πτερύγια καρχαρία.

Το εμπρός μέρος χαρακτηρίζεται από μια νέα εκδοχή της μάσκας της Skoda, με λεπτές κάθετες ακμές, την οριζόντια φωτεινή λωρίδα στο πάνω μέρος και τις μεγάλες εισαγωγές αέρα να υπογραμμίζουν τον σπορ χαρακτήρα του οχήματος.

Πίσω, οι ανάγλυφες ακμές συμβάλλουν στην καλύτερη αεροδυναμική, ενώ διακρίνονται τα διάφανα φωτιστικά σώματα LED. Αυτά, επαναπροσδιορίζουν το σχήμα «C» του οχήματος και το κάνουν να φαίνεται φαρδύτερο. Ο διαχύτης με το φωτεινό φιλέτο από πάνω του, τονίζει και αυτό το design του. Τέλος, το λογότυπο Skoda εμφανίζεται ολογράφως, με τα γράμματα να φωτίζονται σε κόκκινη απόχρωση.

Πηγή: Skoda

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter