Το… «σκονάκι» από το Μαξίμου στον Τασούλα που προκάλεσε την αντίδραση του Τσίπρα

Το… «σκονάκι» από το Μαξίμου στον Τασούλα που προκάλεσε την αντίδραση του Τσίπρα

Μετά τη φίμωση στα μέσα ενημέρωσης και στα social media, η κυβερνητική πλειοψηφία -δια του προέδρου της Βουλής K. Τασούλα- απαγόρευσε με πρωτοφανή τρόπο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει για να διαμαρτυρηθεί αναφορικά με την παρατεταμένη αδιαφορία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Διαβάστε επίσης: Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα από τον Τασούλα: Φίμωσε τον Τσίπρα στη Βουλή

Ωστόσο, την ώρα που μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας στον πρόεδρο της Βουλής υποστηρίζοντας πως «αυτός που παραβιάζει τον Κανονισμό είναι ο πρωθυπουργός που γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την κοινοβουλευτική διαδικασία και ιδιαίτερα την καθιερωμένη “Ώρα του Πρωθυπουργού”» δόθηκε ένα… σκονάκι στον κ. Τασούλα άρτι αφιχθέν από το Μαξίμου φέρνοντας την άμεση αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Αφήστε τα σκονάκια. Είναι ικανός ο πρόεδρος της Βουλής και δεν χρειάζεται σκονάκια από συνεργάτες του πρωθυπουργού» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας. Εν συνεχεία, σχολίασε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία υιοθετεί τη μέθοδο της φίμωσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στον ναό της Δημοκρατίας μετά τα ΜΜΕ και τα social media.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter