Το σωματείο εργαζομένων στο «Έλενα» χαμηλώνει τους τόνους για τα περί χολέρας – Επιμένει ο Γιαννάκος (Photos)

Το σωματείο εργαζομένων στο «Έλενα» χαμηλώνει τους τόνους για τα περί χολέρας – Επιμένει ο Γιαννάκος (Photos)

«Δεν πρέπει να μεγαλώνουμε τα πράγματα», είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Έλενα, Στέργιος Χαχάμης. 

Μιλώντας στον Real Fm, o πρόεδρος μαζεύει τις ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ: 

«Το πρώτο δείγμα που πήραν και έγινε η δειγματοληψία στα δικά μας εργαστήρια, έδειξε ότι υπάρχει ένας οργανισμός που είναι χολέρα. Όταν μιλάμε για χολέρα -μην μεγαλοποιούμε τα πράγματα- υπάρχουν πολλά μικρόβια. Τώρα εάν είναι μεταδοτικό κτλ, θα είχαμε κρούσματα. Τέλος πάντων δεν υπάρχει κι ελπίζω αύριο που θα βγουν τα τελικά αποτελέσματα, από τα εργαστήρια της ΚΕΔΥ θα δείξουν ότι δεν είναι τόσο σοβαρό το πράγμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαχάμης, ο οποίος δικαιολόγησε τη σπουδή της ΠΟΕΔΗΝ να μιλήσει για χολέρα, λέγοντας ότι το συνδικαλιστικό σωματείο έδωσε στη δημοσιότητα το συμβάν, «για να έχουμε σε εγρήγορση τις υπηρεσίες, το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη διοίκηση που αδιαφορούσε τόσο καιρό».

Η ΠΟΕΔΗΝ, επιμένει στις θέσεις της και τώρα τονίζει τις άσχημες κτιριακές συνθήκες. Έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα τις παρακάτω φωτογραφίες:

Σαφή θέση ως προς την εμφάνιση χολέρας στο νοσοκομείο «Έλενα» πήρε νωρίτερα σήμερα και το ΚΕΕΛΠΝΟ, υπογραμμίζοντας με αφορμή τα δημοσιεύματα που προέκυψαν από ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ και σχετίζονται με την ανίχνευση δονακίου της χολέρας σε λιμνάζοντα ύδατα στο υπόγειο του νοσοκομείου, ότι «με τα έως τώρα επιστημονικά δεδομένα δεν τεκμηριώνεται η παρουσία εντεροπαθογόνου δονακίου (όπως το δονάκιο της χολέρας) από τον εργαστηριακό έλεγχο». «Επιπλέον κανένα κρούσμα νόσου δεν έχει αναφερθεί στο ΚΕΕΛΠΝΟ» προσθέτει η ανακοίνωση του Κέντρο το οποίο επισημαίνει ότι αναμένεται η τελική εργαστηριακή επιβεβαίωση από το Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας.




Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter