Το τελευταίο αντίο στον Σταμάτη Κόκοτα

Το τελευταίο αντίο στον Σταμάτη Κόκοτα

Η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι στενοί συνεργάτες του Σταμάτη Κόκοτα θα αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά σήμερα τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών τα ξημερώματα του Σαββάτου, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 12:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, μέρος το οποίο διέμενε ο εκλιπόντας, έχοντας επίσης ασχοληθεί και με τα κοινά, διατελώντας δημοτικός σύμβουλος.

«Η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα μετά από πρόταση του Δημάρχου Βασίλη Θώδα και έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα γίνει με δημοτική δαπάνη, στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ζωγράφου, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, στις 12:30μ.μ», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Ζωγράφου.

Ο Σταμάτης Κόκοτας ήταν γεννημένος στην Αθήνα στις 23 Μαρτίου 1937.

Είχε σημαντική δισκογραφική παρουσία κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1960 και 1970, οπότε και συνεργάστηκε με ορισμένους από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες της εποχής, όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Αντώνης Κατινάρης, ο Χάρης Λυμπερόπουλος, ο Βαγγέλης Πιτσιλαδής, ο Λυκούργος Μαρκέας, ο Ανδρέας Καραγιαννόπουλος και άλλοι.

Διαβάστε επίσης:

Όταν ο Σταμάτης Κόκοτας μίλησε στο Documento

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter