Το τελευταίο… επίτευγμα του Αυγενάκη

Το τελευταίο… επίτευγμα του Αυγενάκη

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έχει αποτύχει με ότι ασχολήθηκε και το τελευταίο του… επίτευγμα είναι ότι κατάφερε να κατεβάσει ρολά στον αθλητισμό, την ώρα που σταδιακά θα ανοίξουν όλα. Και επειδή απέναντι του σηκώθηκε ένα τοίχος αντιδράσεων από ομοσπονδίες, παράγοντες και αθλητές, ο Αυγενάκης ρίχνει τις ευθύνες στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για το κλείσιμο του οργανωμένου αθλητισμού!

«Στα μέλη της επιτροπής δίνονται τα αποτελέσματα με τις εβδομαδιαίες λίστες όλων των αθλημάτων και των ομοσπονδιών από τα τεστ που διενεργούνται. Σε 2.500 χιλιάδες τεστ ένα ποσοστό μόλις 0,3 με 0,4 βρίσκονται θετικοί. Οι λοιμωξιολώγοι όμως δεν είχαν διαβάσει τα στοιχεία σωστά ή δεν τα είχαν διαβάσει καθόλου. Αν δούμε τα πράγματα πιο αντικειμενικά και πιο ώριμα πρέπει εκ των πραγμάτων να επιτρέψουμε τη λειτουργία κάποιων οργανωμένων πρωταθλημάτων», δήλωσε ο απελπισμένος υφυπουργός που βύθισε το καράβι του ελληνικού αθλητισμού. O κορονοϊός δεν ήρθε… χθες, το υφυπουργείο αθλητισμού είχε χρόνο να σχεδιάσει ένα πλάνο για την επανεκκίνηση των κλειστών πρωταθλημάτων στην τρέχουσα περίοδο, αλλά ο Αυγενάκης ενδιαφέρεται μόνο για την επικοινωνία και όχι για την ουσία.

Σήμερα το πρωϊ το υφυπουργείο αθλητισμού ανακοίνωσε ότι «θα συνεδριάσει εκ νέου, σήμερα το απόγευμα, η «Επιτροπή Αντιμετώπισης Eκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες». Μεταξύ και άλλων θεμάτων που χθες, λόγω χρόνου, δεν κατέστη δυνατόν να ολοκληρωθεί η εξέτασή τους, συμπεριλαμβάνονται και τα αιτήματα του Υφυπουργείου Αθλητισμού για άμεση επανέναρξη συγκεκριμένων πρωταθλημάτων, τα οποία είχαν υποβληθεί από τις 17/03/2021». Και σε μία εβδομάδα να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα (A1 καλαθοσφαίριση γυναικών, A1 πετοσφαίριση γυναικών, A1 υδατοσφαίριση ανδρών,

A1 χειροσφαίριση ανδρών), η χρονιά έχει χαθεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter