Το τερμάτισε ο Πορτοσάλτε: Οι ανεμβολίαστοι να χρεώνονται τις ΜΕΘ (Video)

Το τερμάτισε ο Πορτοσάλτε: Οι ανεμβολίαστοι να χρεώνονται τις ΜΕΘ (Video)

Το τερμάτισε ο Άρης Πορτοσάλτε μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ που θυμήθηκε μέτρα της χιλτερικής Γερμανίας κατά των Εβραίων!

Εμείς τουλάχιστον αυτό θυμηθήκαμε όταν τον ακούσαμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ να ρίχνει νερό στο μύλο της κυβέρνησης και στους εκβιασμούς βγαίνοντας στις επάλξεις και ζητώντας από δω και στο εξής να χρεώνονται οι ανεμβολίαστοι το κόστος των ΜΕΘ, αν αρρωστήσουν.

Και βέβαια συμμετέχει με τον τρόπο του έμμεσα στους εκβιασμούς της κυβέρνησης που αντί της πειθούς προσπαθεί να απειλήσει πολίτες, καταστηματάρχες και επιχειρηματίες.

Και βέβαια ο εμβολιασμός μπορεί να είναι μονόδρομος, ωστόσο ας ελπίζουμε πως παραμένουν τα ανθρώπινα δικαιώματα στους πολίτες και προέχει η λογική και ο διάλογος… Όπως επίσης πως ισχύει ακόμα το Σύνταγμα της Ελλάδας!

Και -όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί- βγαίνει από τα ρούχα του όταν ακούει το κόστος της ΜΕΘ ανά ημέρα νοσηλείας όπως το παρουσίασε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θ. Βασιλακόπουλος ο οποίος έδωσε τα εύσημα στην κυβέρνηση για το έργο της και για τον αριθμό των ΜΕΘ!

Ο ίδιος ωστόσο παραδέχθηκε πως εάν κάποιος μάγος μας έδινε επιπλέον ΜΕΘ δεν υπάρχει προσωπικό, γιατροί και νοσηλευτές, για να λειτουργήσουν…

Περίεργο αλλά τόσο καιρό το αίτημα της αντιπολίτευσης και των πολιτών ήταν προσλήψεις στον τομέα της Υγείας!

Με τέτοιο φιλοκυβερνητικό πάνελ ο ΣΚΑΪ αξίζει το χρυσό βραβείο, έστω βατόμουρο!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter