Παραδοχή κυβερνητικής αποτυχίας οι εκβιασμοί Σκέρτσου και Άδωνη

Παραδοχή κυβερνητικής αποτυχίας οι εκβιασμοί Σκέρτσου και Άδωνη

Με αποδοχή της αποτυχίας ισοδυναμούν οι τελευταίες δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη και του Άκη Σκέρτσου οι οποίοι ουσιαστικά έχασαν την υπομονή τους αφού η κυβέρνηση με τις παλινωδίες της και τη χειραγώγηση των ειδικών απέτυχε σε όλα τα σχεδιαγράμματα από την πορεία των εμβολιασμών ως τα lockdown και τους υπολογισμούς εσόδων από τον τουρισμό.

Αφού χειρίστηκαν πολιτικά και προπαγανδιστικά την πανδημία, βρίσκοντας ευκαιρία για απευθείας αναθέσεις και υπερτιμολογημένες αγορές, χωρίς να ξεχνάμε την «επιτυχή» προσπάθεια χειραγώγησης του Τύπου με τις λίστες Πέτσα, προχώρησαν σε στοχοποιήσεις ηλικιών και ομάδων σε μια προσπάθεια να μετακυλήσουν τις ευθύνες τους.

Οι αντικρουόμενες πληροφορίες για τα εμβόλια και το κυβερνητικό αλαλούμ ενίσχυσαν επίσης και το αντιεμβολιαστικό κίνημα, και αφού έπεσαν έξω στους σχεδιασμούς για ανοσία της αγέλης πριν το καλοκαίρι τώρα απειλούν και εξακολουθούν να στοχοποιούν.

Παράλληλα σήμερα ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, στοχοποίησε (αντί να προσπαθήσει να πείσει) ή απλά εξεβίασε τους σκεπτικιστικές στον εμβολιασμό λέγοντας πως τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας στο μέλλον «θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη».

Παράλληλα, αφού η ίδια η κυβέρνηση απέτυχε στην πειθώ (γιατί άραγε;) έκανε έκκληση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και την ίδια την Εκκλησία και τις Επιχειρήσεις να τους βοηθήσουν για να προχωρήσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Ο ίδιος περιέργως απέκλεισε το ενδεχόμενο να ληφθούν οριζόντια περιοριστικά μέτρα γιατί ούτε η κοινωνία ούτε η οικονομία το αντέχουν.

Ωστόσο μάλλον ως εκβιασμός μπορεί να ακουστεί, αφού ακόμα δεν γνωρίζουν πλήρως τις μεταλλάξεις αλλά και το ρόλο των εμβολίων απέναντί τους. Τουλάχιστον δεν μπορούν να εγγυηθούν, όσο και αν αυτό είναι δυσάρεστο.

Εξάλλου και πέρσι είχαν κάνει ανάλογες δηλώσεις και είχαν πέσει έξω, άσχετα αν φέτος υπάρχουν τα εμβόλια, η δύναμή τους ωστόσο ακόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί απόλυτα δεδομένη.

Ανάλογες δηλώσεις εκβιαστικού χαρακτήρα είχε κάνει την Τετάρτη και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης κουνώντας το δάχτυλο σε καταστηματάρχες και εκτοξεύοντας απειλές.

Τους κάλεσε να ωριμάσουν και να συμμορφωθούν αν δεν θέλουν να χρεοκοπήσουν το χειμώνα!

«Έχει έρθει η ώρα να ωριμάσουμε. Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Αν έρθει πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά» είπε σε μια από τις συνεντεύξεις του στα κανάλια που περιφέρεται…

Επιθετικός και προς τους επαγγελματίες της εστίασης έχοντας χάσει την υπομονή του:

«Θέλετε χειμώνα να σας ξανακλείσουμε και τώρα πια που δεν υπάρχουν και λεφτά να χρεοκοπήσετε ή όχι; Αντί να φωνάζεις σε μας, να πεις σε καλλιτέχνες να κάνουν δηλώσεις να πάνε να εμβολιαστούν οι άνθρωποι, να μην έχουμε πανδημία τον χειμώνα», είπε απευθυνόμενος σε επιχειρηματίες με νυχτερινά κέντρα εστίασης.

Τελικά, όπως πάντα η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη για το χάος που δημιούργησε και το ότι ο κόσμος δεν την εμπιστεύεται…

Ποιος να σας πιστέψει αφού από την πρώτη στιγμή θελήσατε να χειραγωγήσετε τους ειδικούς, χαμογελάγατε και κλείνατε το μάτι στην Εκκλησία, ανοίγατε και κλείνατε χωρίς πρόγραμμα και βρήκατε ευκαιρία να περάσετε ό,τι πιο αναχρονιστικό για να εξυπηρετήσετε την επίθεση στην εργασία;

Για να μην μιλήσουμε για μια άριστη και επιτελική κυβέρνηση που έχει πάρει άπειρες κίτρινες και κόκκινες κάρτες, από τα ανθρώπινα δικαιώματα ως τη στοιχειώδη λογική!

Λογικό το να χάσετε την υπομονή σας με τον εαυτό σας!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter