To τρέιλερ του νέου «Spider- Man» δίνει όλες τις απαντήσεις

To τρέιλερ του νέου «Spider- Man» δίνει όλες τις απαντήσεις

Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της νέας περιπέτειας του Ανθρώπου- Αράχνη και το διαδίκτυο πήρε φωτιά.

Η ταινία «Spider-Man: No way home» δεν είναι μόνο μια από τις πιο αναμενόμενες του φετινού χειμώνα αλλά και μια περιπέτεια που περιμένουν πως και πως οι φαν της Marvel καθώς κλείνει την τριλογία του νέου Πίτερ Πάρκερ με πρωταγωνιστή τον Τομ Χόλαντ.

Στο προηγούμενο φιλμ «Spider-Man: Far from home» θυμίζουμε ότι αποκαλύφθηκε η πραγματική ταυτότητα του Spider-Man και τώρα θα μετρήσουμε τα υπέρ και τα κατά της καινούργιας κατάστασης ενώ κάποιοι εχθροί από τα παλιά επιστρέφουν στην πόλη του ήρωα για να πάρουν την εκδίκηση τους.

Στο «No Way Home» που θα βγει μόνο στις αίθουσες μία βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα (17 Δεκεμβρίου) ο ήρωας θα έχει σύμμαχο τον Dr. Strange (φυσικά ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στο ρόλο) ενώ οι κακοί του φιλμ είναι ο Electro του Τζέιμι Φοξ από τον «Amazing Spider-Man» του Μαρκ Γουέμπ, ο Green Goblin του Γουίλεμ Νταφόε από τον πρώτο «Spider-Man» του Σαμ Ράιμι και φυσικά ο Dr. Octopus τον οποίο υποδύεται ο Άλφρεντ Μολίνα όπως είχε συμβεί και στο «Spider-Man 2» του Σαμ Ράιμι.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Τζον Γουότς που είχε υπογράψει και τα 2 προηγούμενα φιλμ ενώ στους βασικούς ρόλους συναντάμε και πάλι την Ζεντάγια, την Μαρίσα Τομέι, τον Τζον Φαβρό και τον Τζ. Κ. Σίμονς.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter