Το βίντεο που εκθέτει την υποκρισία Βορίδη: Από την ακροδεξιά ρητορική στην… πολιτογράφηση Αντετοκούνμπο (Video)

Το βίντεο που εκθέτει την υποκρισία Βορίδη: Από την ακροδεξιά ρητορική στην… πολιτογράφηση Αντετοκούνμπο (Video)

Μπορεί ο Μάκης Βορίδης να υπέγραψε για την τιμητική πολιτογράφηση ως Έλληνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του, αλλά οι διατυπώσεις που είχε επιλέξει στο παρελθόν ο υπουργός Εσωτερικών, μόνο τιμητικές δεν είναι για τον ίδιο και αποκαλύπτουν το μέγεθος της πολιτικής υποκρισίας.

Ειδικότερα, σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα Social Media, αποτυπώνεται η… απίστευτη μεταστροφή στον λόγο του Μάκη Βορίδη. Η «μετάλλαξη» είναι πραγματικά τρομακτική: Από την ακροδεξιά ρητορική τοξική για τους μετανάστες, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ και πρωτοπαλίκαρο του Γιώργου Καρατζαφέρη, στην υπουργοποίησή του και τα χαμόγελα μαζί με την οικογένεια Αντετοκούνμπο, μία οικογένεια μεταναστών.

Η αλήθεια είναι πως δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, άλλωστε δεν είναι και ο μόνος που υπέστη ανάλογη… μετάλλαξη. Το ίδιο συνέβη και στα υπόλοιπα πρωτοπαλίκαρα του Γ. Καρατζαφέρη που μετεξελίχθηκαν σε βουλευτές της ΝΔ και εν συνεχεία σε πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Και φυσικά, μην ξεχάσουμε τι έλεγε και ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης, όταν ήταν ακόμα βουλευτής που υποστήριζε ότι η «πολιτογράφηση λαθρομεταναστών» είναι «συνταγή καταστροφής» για τη χώρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter