Το χλευαστικό σχόλιο Αντώναρου για το 112, οι «κήρυκες της μιζέριας» και ο ρεβανσισμός της ΝΔ

Το χλευαστικό σχόλιο Αντώναρου για το 112, οι «κήρυκες της μιζέριας» και ο ρεβανσισμός της ΝΔ

Χθες ο Ευάγγελος Αντώναρος σε διαδικτυακό σχόλιό του έθεσε μεταξύ άλλων και το θέμα του ποιος επωμίζεται το κόστος αποστολής των πολλαπλών sms του 112 καταθέτοντας την εμπειρία των 4 μηνυμάτων που έλαβε σε έναν αριθμό που διατηρεί. Ο θόρυβος που προκλήθηκε μάλλον ενόχλησε το Μαξίμου που έβαλε τις “πηγές” του να ξεκαθαρίσουν υποτίθεται το τι ισχύει με το κόστος του εγχειρήματος και ότι είναι “χωρίς δαπάνη για τον ελληνικό λαό”.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο κ. Αντώναρος είχε κάνει ένα άλλο πολιτικό σχόλιο σχετικά με τον ρεβανσισμό στην πολιτική.

Είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα στο facebook: 

«Ο ρεβανσισμος ειναι διαχρονικα το μεγάλο σαράκι στη διαδρομή της πολιτικής ιστορίας τόπου. Ελάχιστοι ήξεραν και μπόρεσαν να αντισταθούν στη νοσηρή και καταστρεπτική γοητεία του. Και κυρίως ό Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Κωστας Καραμανλής. Μαλλον κι ο Ανδρέας Παπανδρέου. Οι άλλοι μικρότεροι των περιστάσεων.

ΥΓ. Οι πολύ πρόσφατοι θα κριθούν στο προσεχές μέλλον γιατί δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τις πολιτικές τους διαδρομές.»

Σήμερα λοιπόν οι κυβερνητικές πηγές έκαναν λόγο για «κακόβουλη φιλολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες από τους κήρυκες της μιζέριας»

Μάλλον πολύ νωρίτερα από όσο φανταζόταν ο κ. Αντώναρος στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα πάψουν να… αντιστέκονται «στη νοσηρή και καταστρεπτική γοητεία του ρεβανσισμού»…       

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter