Τόκιο 2020: Θύμα απαγωγής Λευκορωσίδα αθλήτρια!

Τόκιο 2020: Θύμα απαγωγής Λευκορωσίδα αθλήτρια!

Πολιτικό σκάνδαλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες: μια Λευκορωσίδα σπρίντερ έπεσε θύμα απαγωγής από συνοδούς της ομάδας της πατρίδας της και οδηγήθηκε στο αεροδρόμιο Xανέντα του Τόκιο για να πετάξει κακήν κακώς πίσω στο Μινσκ.

Η Κριστίνα Τσιμανούσκαγια αρνήθηκε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και ζήτησε τη βοήθεια της ιαπωνικής Αστυνομίας, όπως και της ΔΟΕ και κάποιων Λευκορώσων της διασποράς που ζουν στην Ιαπωνία.

Η 24χρονη Τσιμανούσκαγια, που επρόκειτο να συμμετάσχει στα προκριματικά των 200 μ και των 4×400 μ αύριο, έκανε το «λάθος» να ασκήσει δημόσια κριτική στους εθνικούς προπονητές στίβου της Λευκορωσίας.

«Με έβγαλαν από την ομάδα επειδή έγραψα στο Instagram για την αδιαφορία των προπονητών μας. Δεν θέλω να γυρίσω στη Λευκορωσία. Φοβάμαι», λέει η αθλήτρια στο μήνυμα που δόθηκε στη δημοσιότητα από το πρακτορείο Reuters.

Eδώ μπορείτε να διαβάσετε την πρόσφατη συνέντευξη της Γιέλενα Λεουτσάνκα στο Documento, με τις καταγγελίες της περίφημης μπασκετμπολίστριας για τη φυλάκισή της από το καθεστώς Λουκασένκο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter